reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Waiting to cudownie :) pewien etap za Toba :)) teraz jak juz zafasolkujesz to nie bedziesz musiala sie przejmowac nauka czy pisaniem pracy tylko bedziesz odpoczywac :))
Demsik Ty juz po owu prawda? bo nie pamietam jak sie nam cykle rozjechaly...

tak netka juz dawno jutro powinna przylezc @!!!cycuchy bolą brzuch jak balonik brzuch lekko pobolewał wiec czekam,zresza w tym miesiacu tylko raz kochalismy sie w okolicach owu wiec sie wogole nie nastawiam chociaz i tak czasami sie zdarza...pozostawiam to losowi...
a ja czekam az moje chlopaki sie obudza i idziemy na spacer-pznokiec pomalowany, oko zrobione, rajstop na nodze, korki czekaja i w droge:-Du nas cos wreszcie drgnelo w zyciu i od razu mi lepiej:-)
netka a jak teraz w pracy- uspokoilo sie trochę?
a wam dziewczyny jak mija niedziela?

Piesiom się ma dobrze. Ma tak zwanę ciężkie ucho czyli zamiast mieć stojących uszu jak u wilczura to ma klapciate :) więc podklejamy mu je żeby staneły bo Ghandi ma grupe łapy, grube kości i uszy też są ciężkie i grube i chrząstka jest za słaba żeby je trzymać, hihi więcej prolemów niż z dzieckiem. Teraz trochę urósł. Waży już 24 kg!! IMG_2052.jpg

Załączniki

• IMG_2052.jpg
    IMG_2052.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Waiting gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Ghandi jest super :) Uprowadziłabym Ci go z chęcią :-p

Demsik kiedyś to się musi skończyć, pamiętaj! Grunt, że między wami wiosna teraz

Dziewczyny jeżeli można spytać jaką macie wypłatę? Bo ja mam wrażenie, że robię za murzyna :baffled: i jak się w tym utwierdzę to tym bardziej nie patrzę na tę pracę tylko inwestuję w starania

Do góry