reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

I guzik nie wygrałam w lotto sorry dziewczyny testów nie będzie :p i ze zdrapkami doopa -wymieniłam jedną na dwie a tam figa z makiem- jestem 2 zł do tyłu. Hazard jest do bani inwestuje w alkohol:p żart oczywiście!

Ale teraz jak puszcze lotka i wygram 6 to wszystkie zapraszam na in vitro- pykniemy sobie bobaski od razu anie tam będziemy się męczyć miesiącami:p A ciężarnym strzelę po palecie pampersów ;)

Nie no powiem Wam moja głupota mnie zaczyna przerażać.....
No nic grunt, że jest ciemna paskudna jesień a u mnie maj :p ale to przez to, że mąż jutro powraca :-D tylko mam zamiar się nie bzykolić do poniedziałku żeby jak najbliżej owulacji ewentualnej było....ale weź tu wytrzymaj.......:-p

reklama
hej Dziewczyny, kilka dni miałam taaaki meksyk w pracy! a tu akurat owu...jak tu się nie stresować i zachodzić:/
szybko nadrabiam zaległości:
madziarena- Gratuuulujjeee!!!!i piękne imię córeczki:)
waiting - pies przecudny! owczarki n. to moja najukochańsza rasa, a taki długowłosy rozbójnik, to już w ogóle śliczności:) ja niestety nigdy nie miałam psiaka (od zawsze mieszkanie w bloku) ://
mitaka - hehehe hazard wciąga:) ja raz z przypadku (za namową przyjaciólki ) wysłałam totka i trafilam jakies pare złoty no i pozniej przechodząc koło kiosku lotto..sobie myślę, a co tamm..może się uda..a tu nic..szczęście początkującego i naiwność gracza:))) hehehe, ale grajmy czasem i wygrywajmy miliony!!! i już nie wspomnę o tych in vitro hehehe:)

:)

My tak od 9dc do 15dc co dwa dni i nie ma, "że boli:))) ale niestety wczoraj M. po 14 godz w pracy wywiesił białą flagę, także 15 dc nieskonsumowany:// oby "żołnierzyki" z 13ego były w dobrym nastroju do działania:) no i teraz tylko czekać na @..tzn oby nie przyszła:)

Witam dziś większość dnia na cmentarzach spędziliśmy, teraz w domu już jesteśmy. Listopad się zaczął, niedługo mam smutną rocznicę, jakoś nastrój taki mam gorszy... jak chodziliśmy po cmentarzu Matiego bardzo zainteresowały groby małych dzieci - cała alejka była, czytał imiona i widziałam, że był bardzo przejęty i poważny.

oj, bidulko nasza- wiem, co za rocznica dlatego mocno przytulam:-(
ja ze swoimi uczniami byłam w środę na cmentarzu i zapalaliśmy znicze na grobkach malutkich i opuszczonych - serce mi się kroiło...

reklama
Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Mitaka - 24 październik/7 cykl starań ??
Demsik -28 październik / 9 cykl starań
Dziewczynka86- 28 październik/......
Waiting4beans - 15 listopad/ 17 cykl starań
Neta81 - 16 listopad / 10 cykl starań
Iwu -

Dziewczynka hop hop :-)
Waiting u Ciebie dni płodne teraz chyba, podobnie jak u mnie.
Demsik a Ty dostałaś @? Bo po terminie jesteś? Testowałaś?

My wczoraj byliśmy u znajomych, fajnie było :-D

Ostatnia edycja:
Do góry