reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

netka pisałam na forum,że niestety przylazła i to jak w zegarku:tak:wiec prosze mnie na naszej liscie zmienic na 26 listopada...eh ten czas leci a w grudniu do gina na ten kontrast czy cus:-)

reklama
Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Dziewczynka86- 28 październik/......
Iwu - (+/-) 12 listopad/12 cykl starań
Waiting4beans - 15 listopad/ 17 cykl starań
Neta81 - 16 listopad / 10 cykl starań
Mitaka - 25 listopad/7 cykl starań
Demsik -26 listopad / 10 cykl starań

Hey. Święta święta i po. Jak to co roku połaziliśmy po cmentarzach i wolne szybko zleciało a dziś do pracy.
Netka mam płodne, cały czas działamy. Wczoraj była owulacja ale ..... mój się troszkę zestresował że to ostatnie starania przed kliniką i nie stanął na wysokości zadania. Jeszcze dziś rano spróbował ale też się nie udało i się zdołował zupełnie. łazi smutny i przygnębiony. Właśnie robię jego ulubiony obiad na poprawę humoru bo przecież nic się nie stało. Może plemniczki z poprzednich dni dadzą radę a jeśli nie to spójrzmy prawdzie w oczy ponad rok strzelamy w owulkę i nic więc jeden nie wypał nic nie zmieni tylko męża mi szkoda... nie lubie jak chodzi przygnębiony...

Ostatnia edycja:
Aj ten listopad to taki smutny..... Netka trzymaj się dzielnie, jesteśmy z Tobą!
Ja za chwilę też będę miała nad głową płacz małego dziecka :baffled: i nie wiem jak to będę znosić.... mam nadzieje, że nie najgorzej.

Waiting wiem co czujesz, też nie lubię jak mój jest przygnębiony.... a faceci w sumie z byle powodu raczej się nie przygnębiają. Ale głowa do góry zaraz Was tam w tej klinice wezmą w obroty :) a spróbowali by nie!

Wygrałam dziś 20 zł w zdrapkę trtrtrtrtrtr :-) noooo to dziewczyny... były złotówki, dziesiatki to teraz setki a potem to juz tylko tysiące hyhyhy

A i ja na 25 listopada niech będzie (sprecyzuje po owulacji) - 7 cykl staraniowy :)

Ostatnia edycja:
waiting to może spróbuj np sałatkę z selera zrobić mężowi:) moja koleżanka stosowała tę metodę i ponoć zawsze działa (na popęd hehe) :) trzymam kciuki:)

oj waiting- to rzeczywiście dla twojego męża to mega sprawa...dla facetów to jak policzek ale dobrze,że ma w tobie wsparcie:tak:my sie kochamy 3,5roku bez zabezpieczeń i czesto w owulę właśnie i cisza. w grudniu gin więc zobaczymy...
lista nasza ciut sier powiekszyla idobrze, bo krucho bylo z nami seniorkami forumowymi:-D:-D:-D
mitaka- chyba zaczne grac w zdrapki - moze tez cos wygram:-)moj maly ostatnio wygral 50 zl i zakupki sie zwrocily:-p

Łeeeeeeeeeeeeeeeeeheeeheee test owu pozytywny na 98% czyli jutro albo po jutrze owulacja a starego ni maaaa. Noż musiała teraz wczesniej być jakby była tak jak przez trzy ostatnie miesiące to idealnie w weekend a tu dooopa..... Go go plemniory niedzielne oby Wam warunki sprzyjały i rośnijcie duże okrąglutkie :p:p:p

Kurnaaa nie mam co ze sobą robić w te dłuuuugie samotne wieczory..... Mokro mi dzisiaj na 100, 200, pięć tysięcy % nie utrafimy w tym miesiącu jajucha..... yhhh nawet mi nie jest smutno bardziej mnie wkurza ta ironia losu, ale cóż life is brutal. Wyleczyłam pęcherz (na razie), szczepionki nie biorę - no bo zdecydowaliśmy się na rozmnażanie... dajemy sobie kolejne pół roku, a jak nadal będzie jedno wielkie NIC no to lekarz, klinika, cokolwiek. Z chęcią już bym poleciała, ale dam nam szanse.... Co tam u Was moje piękne ciekawego, nie koniecznie staraniowego tylko tak ogólnie?

reklama
fluidki ciążowe wam ślę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja po wizycie.....lekarz oznaczył termin porodu na 2/12/13
no.gif.pagespeed.ce.QLivJ0gNZF.gif
xmad.gif.pagespeed.ic.oNpNNvHaRz.webp
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
wiec jeszcze bliżej to juz czas pomyśleć o sobie....
xlaugh.gif.pagespeed.ic.3EWxJjzyNf.webp

Wizyta ok, tylko mnie opierdo.... tzn. opierniczył ze tyle przytyłam, ale kiedy ja lubię jeść i jem zdrowo
eek.gif.pagespeed.ce.6B5TFgnLti.gif

Mieszko wazy 2949g, wszystkie wyniki ok, zrobił wymaz na GBS-a, łożysko, wody, główka prawidłowe...
Czekam na grudzień, listopad mnie nie zadowala:-D:-D:-D

Do góry