reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Witam sie z Wami babeczki...
waiting mocne kciuki za staranka, oby owocne były, tego Wam życzę;-):tak:
mitaka powodzenia na środowym podglądaniu
demsik duuuuzo zdrowia dla małżonka, co sie odwlecze to nie uciecze!!!

Ściskam Was ciepło.
My z Koriander jeszcze w dwupaku:sorry:

reklama
Waiting no to żeś mnie wkurzyła teraz :p nie, ten gówniarzyk mało płacze tfu tfu tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. Wcale go nie widziałam od momentu gdy poszłam zobaczyć jak ze szpitala wrócili a i wcale nie mam zamiaru oglądać hy. Wiem wiem wredna jestem dziecko nic mi nie zrobiło a zachowuje się jak pipa, no ale inaczej bym zwariowała więc jest jak jest i póki co będzie.

Szyszunia lada dzień, lada dzień..... ;)

ech.... jak się coś ma spieprzyć to po całości. Dzwoniłam do kliniki o wyniki badań i mam jakąś bakterię i mam przyjechać po receptę.... w dodatku najbliższy wolny termin popołudniowy mieli dopiero za tydzień więc się umówiłam ( szkoda że jutro nie dam rady wolnego załatwić to bytm jutro już wiedziała)oznacza to że hsg trzeba przesunąć, czyli kolejny cykl w plecy, dzidzi zrobionej w święta nie będzie.... a jeszcze jak mi powiedzą że dostanę lek przy którym trzeba odłożyć do wyleczenia starania to już w ogóle totalne dno. Ciekawe co to za bakteria bo oczywiśćie przez tel się nie dowiedziałam bo nie wolno im przez tel komentować wyników bla bla bla.

Ostatnia edycja:
O masz! Mam wrażenie, ze oni zawsze coś znajdą. Ciekawe co to - a może to coś co właśnie przeszkadza i da się to usunąć i będzie po sprawie. Waiting a jak z alkoholem? Pytaliście się czy Twój może sobie wypić kielonka od czasu do czasu? Bo my mamy dylemat co ze świętami.... ale na wizycie zapytam w sumie.

Mój nie pije ale właśnie jak jest taka okazja jak święta czy ta jak andrzejki były to wypił dwa, trzy drinki delikatne.... chyba nie ma co wariować... mam nadzieje ze ta bateria przeszkadza a nie jest to coś grzybkowatego zwlaszcza ze mnie nigdy nic nie pieklo swedzialo itp zero infekcji przynajmniej tych objawowych

No to jadę zaraz po podglądać czy coś tam rośnie choć przyznam, że jest mi mokro więc być może już powinniśmy działać... powiem żeby mi smsem rzucił ze 3 plemniki :p Nie no dobra nie panikuje i nie wnerwiam się, wnerwie się dopiero jak mi powiedzą, że owu jutro czy tam pojutrze a stary w czarnej doopie. Ale mu jazde strzele-skończą się te całe delegacje-sracje!

12 coś pęchol, to jeszcze...., może małż się wyrobi, nie wiecie ile przyrasta w jakim czasie? w lewym jajniku cisza jakieś drobne pierdołki a ten z prawego i jemu daje szanse lekarka. Czyli tym razem owu trochę później. Następne podglądanie w sobotę bo w piątek nie ma terminu niby co 2 dni... ale 2 i pół też chyba ok :p Rośśśśśśnij pięknie :p

Szyszka zaraz będzie przyjjjjj przyjjjj! :p

Ostatnia edycja:
Szyszunia i jak KTG zostawili cie już w szpitalu czy jeszcze wypuścili ????
Mitaka pęcherzyki rosną tak ok 2mm na dobę. Moje pękały jak miały 22,5 więc mąż na pewno podaruje plemnia w czasie :cool2:

reklama
A gdzie tam, dalej sie turlam.
Wczoraj zero skurczy konkretnych, albo takie ze porodu ani widu ani słychu a termin juz jutro:dry: a mały sie wierci ze hoho.
Kurcze chce juz rodzic:-(
sciskam i lece na drugi obiadek...

Do góry