reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Wiecie co dziewczyny mam takiego mega wku@#$% że ja pier#$%^&& znowu mnie chyba jakiś pier^%#%^ grzyb bierze.... jak nie ku#$@$ urok to kur$%^# sraka i gów^$#%^ z kur%#%& dziecka i z kur$%#%^ jakiejkolwiek ciąży, pierd@#%#^ ten system ide se znaleźć inne hobby niż bzykanie w dni w płodne, sikanie na popierd$%$^$&%& testy wszelkiego rodzaju i robienie jakichś chu%^$^wych badań!
Mam to w doooooooooooooooooooooooooooopie, jak nie mam być matką to NIE! I chu#$%% na to kładę bo i tak damy radę!

(pisane pod wpływem silnego wzburzenia i popełnione w afekcie za co karalność jest trochę lżejsza, dziękuję)

A no bo sobie szyjkę badałam i w głębinach śluz jak plantacja gęstego sera. Zasadziłam jakąś globulkę bo mam całe 2 i nawaliłam clotrimazolu zobaczymy co jutro. No ale wnerw totalny wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

U Was też już wieje?

Hej dziewczynki nie wywiało Was?
Ja prawie nie spałam w nocy, tak huczał wiatr a jeszcze w sypialni mamy okno dachowe.... Mati się bał i spał ze mną..

Nasza Koriander już się rozpakowała :-) Szyszunia mi napisała wczoraj :happy2: Także: GRATULACJE KORIANDER
Czekamy na zdjęcia no i brzuszek do przejęcia jest :tak:

Demsik hop hop !!!!

koriander gratulacje;)))

ja dzis jade z moim mikolajem do teatru lalek do wrocławia i z moii dziecmi z pracy, wiec bedzie fajnie pomimo pogody paskudnej:tak:wczoraj miki mial imieninki i goscie wiec dzionek zlecial, trzymajcie sie cieplo

Gratki Koriander ! :) ależ to zleciało
Demsik miłych wrażeń na spektaklu!
Waiting lekkiego kaca :p

Ja jadę się znów monitorować dzisiaj, nie chce mi się w taką pogodę....ślisko i paskudnie dlatego jadę autobusem więc tym bardziej mi się nie chce, aleeeee trzeba iść za ciosem! Mam nadzieję, że jednak coś się dzieje i rośnie ;)

Pozdrowienia prawie przed świąteczne, dziewczyny Nasze pierwsze wspólne święta hehe obyśmy drugich Wielkanocnych nie świętowały już!

dzieki mitaka, po spektaklu wrażenia srednio dobre, w zeszłym roku o wiele bardziej mi się podobało no ale moja opinia nie wazna - tylko malego a jemu sie podobalo no i ten mikolaj po spektaklu rozdajacy upominki- och to bylo przezycie:-D:-D:-Dw dzien przed mikolajkami musialam na kominku ustawic ciasteczka i mleko dla mikolaja a dla renifera....marchewki:-):-)ale moj mial mine jak maly poszedl spac a on musial to zjesc;-)
mitaka jak po monitoringu?
netka co u ciebie?
szyszunia- rozpakowałaś się może, bo my ciociami juz chcemy być kolejnego bobaska, a tak wogole to koriander ma córeczkę czy synka?

reklama
Do góry