reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

a ja laski wlasnie wyrwalam zeba bo meczylam sie z bolem do tego glowa ucho i masakra...ale teraz mysle ze juz bedzie coraz lepiej;)
ja zamawiam ciąże po weselu to jest sierpień taki nasz prezencik ślubny:tak:
wam wszystkim kochane duzo dobrego i spelnienia marzen w nowym roku;)))

reklama
a do mnie wczoraj @ przyszła..niech ją szlak!
no i wiadomość ze świąt..siostra w ciąży... achhh ...to już piąta osoba w moim otoczeniu w ciąży i dodam, że wszystkie z tych osób nie więcej jak 2-3 miesiące prób :////////////////////////////////////////////////////////
no nic..w 2014 kolej na NAS Dziewczyny!!

LISTA STARACZEK DLUUUUUUGO CZEKAJĄCYCH NA DWIE KRESKI:

Demsik -termin niechcianej @

Mitaka - termin niechcianej @ 24 grudzień 2013
Neta81 - termin niechcianej @ 10 stycznia 2014
Waiting4Beans - termin niechcianej @ 10 stycznia 2014
Iwu - termin niechcianej @ ? styczeń 2014

Iwu
napisz, kiedy @ ma być (albo nie być) kolejna.

Jak po Sylwestrze dziewczyny? Jagna zrobiła furorę ?

moja @..28 styczen...już z wyprzedzeniem jej nie lubię!;)

coś ta lista nie maleje:/

do dzieła!nowy rok nowa nadzieja!

LISTA STARACZEK DLUUUUUUGO CZEKAJĄCYCH NA DWIE KRESKI:

Neta81 - termin niechcianej @ 10 styczeń 2014
Demsik -termin niechcianej @ 23 styczeń 2014

Iwu - termin niechcianej @ 28 styczeń 2014
Mitaka - termin niechcianej @ 31 styczeń 2014
Waiting4Beans - termin niechcianej @ 4 luty 2014

ja się przepisałam na luty, bo w tym cyklu nic w płodne nie było ( leczenie grzybka).....

Ostatnia edycja:
31 stycznia ja
Jagna zrobiła furorę, najlepsza dziołcha we wsi normalnie szał pał

AMH- 3,4 (co chyba wskazuje jednak na to całe pcos), Waiting jakie masz?

Tylko że czytam, że od lipca dzieli się wynik przez 2 bo jakieś inne próbki wprowadzili, zgłupieć można, zobacze co jutro lekarz powie i jak zestawi te wyniki z pęcherzykami antralnymi czy jak one tam się zwą. Bo moje fsh wg wszelkich stronek internetowych wskazuje znowu że mam obniżoną rezerwę hy, masakra jakaś, wszystko się wyklucza :p

reklama
Do góry