reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ancona wow ale zleciało!
Demsik mam nadzieję, że trzasniesz fotkę i się pochwalisz swoim dziełem :)
Netka ja też trzymam kciukasy za urodzinowo-walentynkowo :)

Narazie jakoś się nie cieszymy chyba ze strachu a wręcz zachowujemy się jakby ktoś co najmniej umarł:baffled: i ogólnie nie ma tematu, głupio tak trochę no ale jutro wszystko beta wyjaśni (mam nadzieję, że nie będę musiała na wynik do poniedziałku czekać....) Trzymajcie kciuki

reklama
zależy mitaka jakie laboratorium- u mnie w ten sam dzień, ale gdybym robiła w mieście w którym mieszkałam wcześniej to czekałabym na wynik ok.3dni...i pewnie różnica w niektórych czy to sobota i do ktorej pracują.ja wierzę, że będzie wszystko dobrze. a moze skonsultuj się z dobrym bardzo dobrym ginem?tylko oni pewnie dopiero grubo po terminie powiedzą TAK UDAŁO SIĘ gdy wszystko już widzą czarno na białym...beta bedzie przyrastac pięknie na 100-we i nie ma innej opcji i rośnie tam mała istotka i macie o tym mówić i sie cieszyć, a nie milczeć:tak:
jak już zrobię wszystko to wam wyślę kilka foteczek;)

tararararararrarra:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak:mitaka będzie mamą:tak::-D:tak::-Djupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiii:-D:tak::-D:tak::-D
super betka aż miło patrzeć, ale mitaka czy ty coś bierzesz na podtrzymanie?bo ostatnio tez był test pozytywny jak dobrze pamiętam i stanęło na @...martwię się, bo chcę, żeby wam się udało.

:rofl2:
biorę od owu dupka 3x1 tabletkę, miałam brać do @ no ale w takim wypadku biorę dalej i w czwartek idę do ginki po receptę na kolejne bo mi się kończą to zobaczymy co powie, bo pokazać to raczej nic nie pokaże...
Mój jest chyba w totalnym szoku bo jakiś taki dziwny niby się cieszy ale bardziej chyba się boi i cały czas mnie pyta czy już na pewno czerwona zmora nie przyjdzie i czy to prawda że przez 12 tygodni będzie musiał żyć w stresie, no masakra jakaś, inaczej to sobie wyobrażałam :p

:-):-):-):-):-)
Mitaka cudowny przyrost, progesteron bardzo dobry :tak: Wspaniale :happy::happy::happy::happy: Oczywiście zostajesz tu z nami i będziesz nam przesyłać duuuuuuużo fluidów ciążowych :-)

Która następna w kolejce do dwóch kreseczek ?

Dziewczynki moje pewnie że tu zostaje! Będę tu siedzieć póki wszystkie nie wyskoczymy z tego wątku! Mozolnie to idzie fakt, ale WSZYSTKIE DAMY RADĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A potem będziemy się tu spotykać na pogaduchach innego rodzaju :)

reklama
Do góry