reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Mitaka a dzieje sie cos jeszcze co Cie niepokoi? Plamienie itp.?
jezeli jestes w duzym stresie jedz na izbe przyjec i sciemnij, ze mialas krwawienie. obejrza Cie i zrobia usg. Stres naprawde ma bardzo zly wplyw. kochana mysle o Tobie i wierze, ze bedzie dobrze.nie mozemy byc az tak pechowe.

reklama
Dzięki dziewczyny! Kocham Was moje Wielkie! Plamienia nie mam, biorę dalej duphaston, mdłości też nie mam, piersi dzisiaj trochę czuję. Wymusiłam wizytę na jutro o 13 biorę wolne w pracy bo do soboty do godziny 20 bym zgłupiała. Może spanikowałam. OBY

Mitaka dobrze, ze udalo sie zmienic termin wizyty. pewnie faktycznie panikujesz :)
Waiting u Ciebie owu jutro a u mnie chyba @ przylezie, cycki bolec dzis zaczely, wczorajszy popoludniowy test negatywny zatem mnie na walentynki zaleje cholerka...
powinnysmy sie jakos telefonami powymieniac w razie czego zeby byc w kontakcie. a macie moze fb?

Netka w końcu przyjdzie taki dzień z dwoma krechami! Cholera musi w końcu przyjść! Szkoda, że nie można jakiejś takiej zamkniętej grupy utworzyć żebyśmy tylko my miały dostęp

Waiting <3 <3 <3 walentynkowego

reklama
Do góry