reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
No właśnie mój bezczelny mąż śmiał mi zabrać aparat, a telefon mam przedpotopowy niestety więc brzuch będzie w czwartek. Ba bęben a nie brzuch, wyglądam jak baryła

hej kochane super ze u was wszystkich jakos leci.mitaka czekamy na zdjecie
netka-wbijam na grilla pomościć się na nowych siedzonkach a co!:-)
odpoczywajcie w czasie majowki lapcie sloneczko i nabierajcie sil na koejne staranka bo czas juz, by ktoras doczekala sie swoich uporagnionych dwoch kreseczek
buziaki dla wszystkich

Demsik to zapraszam na grilla :))))
ja dzis wrocilam ze szkolenia. zrobilam test owu bo mega bol jajnikow mam i wyszedl pozytywny a maz jak na zlosc daleko od domu, wroci pewnie po 20 zmeczony wiec nie podzialamy zapewne. Ech no moze nastepny cykl jakos sie lepiej zlozy.

No mojego to piwo usypia ;) w sumie wszystko jedno bo wlasnie usnal w salonie ogladajac mecz wiec niestety nic z tego.jajniki przestaly bolec wiec pare godzin temu pewnie byla owu zatem rano i tak za pozno bedzie. wkurzam sie bardzo, bo ja to nawet jak nie mam sily i ochoty to jestem w stanie w te dni jednak sprobowac a on to jakos nie rozumie, ze w kazdym cyklu to jest szansa tak ze dwa, trzy dni na zajscie i tyle.

Neta no to ja już nie wiem...Twój Mąż chce mieć dziecko czy nie chce bo wygląda to wszystko jakby nie chciał.

Zarezerwowałam sobie wizytę usg na jutro, prywatna za 100 zł bo już nie chce mi się czekać do któregoś tam czerwca za nim mi zrobią, chcę wiedzieć co jest grane i zobaczyć. W 18 tyg to już chyba coś nie coś widać bo to prawie pod połowę podchodzi nie?

O nawet w sygnaturze mi napisali że trzeba :p

reklama
Do góry