reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

No Iwu zrobiłaś bardzo dużo :) teraz 14 dni oczekiwania, no może 12... oby oby oby!

A to gruba ja obwód w pasie z 70 na 90 ;-) ŚLE WAM OCZYWIŚCIE MOC WIRUSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musi się w końcu udać.
Czuję się zmęczona - wracam z pracy i nic mi się nie chce. I boję się, ze chyba pęcherz się odezwie - bo bakterie w kolejnym badaniu wyszły (lekarz na to nic :/ ) a dzisiaj coś go zaczynam czuć - leje w siebie 1,5 litra wody właśnie.

IMG_20140623_173123.jpg

Załączniki

• IMG_20140623_173123.jpg
    IMG_20140623_173123.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Ale piekny brzuszek!!!rewelacja!!taki zgrabny!!i jestes szczuplutka:)dobrze sie prowadzisz!
A bakterie to jakis niezly pech!!akysz akysz idzcie sobie precz! :)
Trzymaj sie dzielnie!

Jestem dziewczęta. Długo mnie nie było a powodów tez było dużo....
Ogólnie to najpierw brak czasu, potem brak hasła do konta :p:p a potem odebrałam wyniki badań i się zaczęło dół płacz i nieszczęście. Nie chciało mi się nic pisać bo póki nie myślałam o badaniach to się jakoś trzymałam a jak zaczęłam myśleć to od razu płacz. Nie miałam siły opowiadać po raz setny tego samego żeby się nie wkurwiać. ale teraz ciut z psychiką lepiej to opowiem.
Po 7 miesiącach brania leków i 2 tysiącach złotych wydanych na ta przyjemność wyleczyłam te cholerne bakterie. Ale w wymazach dwóch ostatnich cały czas pojawiała się ta skórna a z nią znów %%&*^%&^%$ mać nie można zrobić hsg, Zrozpaczona pojechałam nie do gina od bakterii tylko do tego w klinice. Klinika przyeniosła się do nowego nowego budynku z cudownym płatnym parkingiem i z pięknym klimatyzowanym holem ( za ta przyjem,ność musiałam dopłacić 50 zł) za wizytę trwającą 2 minuty zapłaciłam 150 zł i zostałam odprawiona z kwitkiem. A było to tak. Tam wyniki pokazuje się pielęgniarce ona przenosi je do systmeu a później jest wizyta, Pokazuje lekarzowi te wyniki a on mówi że coś to długo trwa ( jakbym nie wiedziała) i żebym pokazała te wyniki, Na tych wynikach wszystkich z 7 miesiecy pisze ( wynik niemiarodajny brak szkiełka do oceny biocenozy pochwy) jako że widziało je trzech lekarzy. Głupia idiotka myślałam ze to nie ma zxnaczenia. A lekarz mówi mi że on nie może na podstawie tego wyniku nic mi doradzić bo jest nie miarodajny i ogólnie do dupy, dał mi skierowanie do laboratorium jakiegoś wypaśnego i tam jadę w piątek jak się uda. No ale mówie mu że na każdym z tych wyników a kest ich 7 pisze że jest nie miarodajny to co leczyłam bakterie których mogło nie być ?? A no bardzo możliwe....
Załamałam się. Raz 2 tysiące kosztowały wymazy, konsultacje, lekarstwa, 7 miesięcy stracone a mogłam być już po hsg, po inseminacji, może i bym była w ciąży, może bym wiedziałą że do in vitro musze odkłądać pieniądze,,,, a ten CH&&^%&%$#J biorący 150 za wizyte i drugi CVH*&^%J biorący 100 za wizytę i trzeci mają oczy, są po szkołach ****ach mujach dzikich wężach i co nie umieją czytać ???? ogólnie nie muszę chyba wam tłumaczyć jak się czuje i jaka jetsem załamana tym faktem i nie mam już sił ogólnie. 2 lata starań minęły i końca nie widać.... nadziei też nie:-:)-(

Mitaka zazdroszcze, super wyglądasz....

o ranyyy Waiting!!!!!!!!!!!!!! to jakis koszmar!!!!! co za dranie patentowane!!! tyle kasy i czasu |!!! jak oni mogą!!! człowiek sie stara czeka ma nadzieje i chce dziecko a oni to maja w duu....!!! ku&^&^&^ mać!!!! tylko ich rozstrzelać!!! Dobrze, że poszłaś gdzieś indziej!!! może w końcu oni wiedzą o co Ci chodzi i jaki jest cel!://// współczuję Ci moooocnooo!!!!! dranie i tyle!! ale teraz to już głowa do góry, może to jedno (wypasione pewnie jeszcze na dodatek drogie) badanie, ale może ono będzie ostatnim w tej kwestii!!! a później to juz tylko hsg i dzidzia! ja tez prędko zmieniłam lekarza zwykłego na klinikę, po tym jak ten zwykły chciał mi zapodać leki na endometriozę na kilka miesięcy...co oznaczałoby wywołanie tzw sztucznej menopauzy czyli brak miesiączki czyli brak starań na kilka miesiecy!!! chodzę do kliniki, gdzie lekarz wie, że głównym celem jest ciąża i już!!! ps dodam tylko, ze w tej mojej klinice płacę ok 100-120 zł za wizyte z usg i mam 0,5 h na rozmowę i nikt nie załatwia tematu w dwie minuty:/// ale cóż ! trzymam kciuki, że będzie dobrze i ze jesteś pod dobrą opieką!!!! ściskam mocno!!!!

mitaka, wygladasz fantastycznie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
waiting - bardzo współczuje, że dotąd trafiałaś na samych debili, może wkońcu ktoś zajmie się tobą tak jak powinien...trzymam kciuki
neta- jak tam te twoje kursy, szkolenia?ja w kolejnym roku szkolnym mam "grupę śmierci"tzn 4 autystyczne ancymonki całego ośrodka- 4 bo wiecej być w gupie takich nie może:baffled:

No po prostu beznadzieja z tymi lekarzami! Brak słów. Waiting wyleczone masz coli i wszelki inny syf a to, że skórne no to co...ja cały czas w wymazach miałam skórne i było ok. Nie ma możliwości żeby tam nic w ogóle nie było bo to jest takie środowisko, że zawsze coś żyje! Ehhh obyś w końcu trafiła na specjalistę a nie na patałachów!

reklama
Do góry