reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
jestem jestem - poklocilam sie z moim do tego tesciowa wtracila dwa grosze i to jeszcze bardziej podnioslo temperature na piecu wiec poryczalam sobie dwa dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cisnienie juz troche zeszlo ale całkiem to nie...

Ech z tymi teściowymi .....

Dziewczyny odebrałam wyniki badań i są OK. żadnego paskudztwa już nie mam i w poniedziałek mam z tymi wynikami jechac do kliniki lekarz ma na nie zerknąć i od razu zrobić mi Hsg :tak::-)

Waiting!!! w końcu dobra wiadomość! teraz juz pójdzie z górki!!!powodzonka!
Demsik, wspolczuję kwestii z teściową:/ z teściowymi... im mniejszy kontakt tym lepiej;)
co u reszty?

u mnie...w pn przyszła @, także IUI nie wyszła:/ ale....zostałam zakwalifikowana do rządowego IVF!!!!!:))))))))))hurraaaa! od teraz wszystkie wizyty juz gratis:)) zła wiadomość, to że niestety nie mogę w lipcu startować, tylko mam chyba tzw długi protokół..muszę teraz przez miesiąc brac tabletki anty, aby uspokoić moje endometrium, bo znów moja endometrioza szaleje i jest jakaś torbielka (endometrozę lekarz zakfalifikował mi do IV stopnia!!!!dramat!!! więc cieszę się, że idę pewnie jedyna słuszną drogą w moim wypadku i dobrze, że do tej pory nie zwlekałam...tak mi sie wydaje...

ściskam Was mocno!!!

dobrze iwu ze jestes pod dobra opieka;)moj m tylko stwierdził, że tyle par latami stara się o dziecko i nic a pójdzie taka jedna na dyskę - raz się bzyknie z przypadkowym gościem i ciąża!!!!

reklama
dokładnie! sama znam taki przypadek (po dyskotece..później próbowali być razem i niestety się nie udało i skończyło się na oddzielnym życiu i odwiedzinach ojca co jakiś czas..).. i inne podobne typu 3miesiace związku i ciąża...
no i wkurzają mnie filmy - bohaterka nagle wymiotuje, robi test i dwie kreski i ..tragedia co tu zrobić...a te dwie kreski to marzenie tylluuuu osób...

no cóź, i tak trzeba myśleć pozytywnie! mamy być pozytywnymi mamami:)

Do góry