reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Neta super że się koncert udał!:)
Demsik, co do makijażu, to ja np się nie maluję-tapetuję - tzn tylko rzęsy na co dzień, więc na ślub miałam makijażystkę i wzięłam również próbny makijaż...bo ogólnie lubię bardzo delikatne makijaże i bałam się, że w dzień ślubu jak się nie dogadam z panią makijażystką, to będzie dramat jak zrobi ze mnie "clowna" i wolałam sprawdzić co mnie czeka;) i było spoko;)
Waiting!!!!! w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ruszyła machina pod nazwą "ciąża"!!!!!czuję, że zapoczątkujesz nową falę dobrej passy na naszym forum!!!trzymam kciukasy!

ps. Demsik, ja tez wszędzie widzę brzuuuuchhyyyyyyyyyy:////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

reklama
Demsik ja na ślub- wesele brałam kosmetyczkę tą samą co hmm 5 lat wcześniej na studniówkę :p zrobiła mi dość mocny makijaż plus sztuczne rzęsy i jak się zobaczyłam to myślałam, że padnę (makijaż ślubny przecież ma być subtelny niby tak sobie umaniłam), no ale.... robiła mi go o 12 więc do 16.30 czyli do kościoła trochę się utlenił i było ok. Trzymał się przez całą noc pomimo potu (jakbym się sama pomalowała to bym spłynęła 5x) i zdjęcia wyszły rewelacja, zwłaszcza te rzęsy mmmmm (które de facto na poprawiny już oberwałam :p). Byłam zadowolona. Z kolei na plener malowała mnie inna kosmetyczka i ona zrobiła klasyczny makijaż ślubny delikatny, wyglądało to blado i ogólnie i na zdjęciach to już w ogóle.

Neta super, że się wyszalałaś :)

Waiting :-)

hejho:)
u mnie jak zwykle na coś czekam..tym razem czekam na czwartek..na wizytę, aby sprawdzić czy torbiel znikła prze braniu antykoncepcji...jak znikła, to może odstawię anty i od sierpnia działamy!obbyyyyyyyyyyyyy!!!! poza tym korzystam jak moge, z tego miesiąca pozbawionego starań - jeżdżę w skały się wspinać, chodzę na basen, czasem biegam, a jakby się udało od sierpnia stymulować i działać IVF to wtedy totalny odpoczynek i nic nie robienie;)
a jak u Was dziewczyny?
Demski co zdecydowałaś z makijażem?
Mitaka jak się miewasz? zakupy bobasowe już zrobione?
Neta i jak? inofolic bierzesz?
Waiting który juz dc? stymulacja zaczęta???

pozdrawiam serdecznie!

Hey. Ja mam tydzień wolnego więc odgruzowywuje mieszkanie i w wolnych chiwilach odpoczywam :). Już pół domu ogarnięte. Dzis drugie pół i zaczynam projekt lenistwo. Dzisiaj musze jeszcze jechac zrobić kotu badania krwi bo bardzo stracił na wadze. Schudł kilogram i wygląda jak nieszczęście wszystkie kości na wierzchu !!

Stymulacje zaczynam os przyszłeo cyklu. W 3 dniu cyklu mam iść na USG czy wszystko ok po HSG no i dostanę hormony...
Dziś 17dc.

hejho:)
Neta i jak? inofolic bierzesz?

A biorę biorę. I do tego witaminę D a dla męża zakupiłam Pro Conceptio Man i nawet łyka:-) Starania w toku choć jeszcze nie mam dni płodnych. Mój mąż coś napalony prawie co noc, nie wiem kurcze może tam jakiś afrodyzjak w tym czy co:confused::szok: Dziś 14 dc a już był seksik chyba 4 albo 5 razy od 7 dc.

Waiting widzę, że u Ciebie 17 dc, u mnie 17 dc oznacza owu:-D

Neta super!hehe! tak trzymać! to może to będzie ten szczęśliwy miesiąc:)
Waiting, przyszły miesiąc będzie Twój, podobno po HSG przez ok 6mcy jest zwiększona szansa! trzymam kciuki!

:)

netka chyba kupie to swojemu choc ostatnio tez nie moge narzekac...teraz zaczynaja sie nerwy p[rawdziwe bo to lada chwila, lada dzien...kto gdzie usiadzie, jak dzieci pojda w kosciele i jutro.......................PANIENSKIE:szok::szok::cool2::cool2::cool::cool::szok::szok::-):-) KOCHANE PRZEPRASZAM ZE LEKKO WAS ZANIEDBUJĘ, ALE OBIECUJĘ ZE PO SLUBIE NADROBIE ZE ZDWOJONA SILA, ZE BEDZIECIE MIALY MNIE DOSYC.
makijaz zostaje u kosmetyczki ktora mialy nzajome - widzailam zdjecia i jest oki przez duze O;)
netka poczatkuj tu dwie krski, dalej waitng i iwu a potem to ju ja, nie ma innych opcji, bo ja sie nie zgadzam zeby taka zamartwica byla, bo jeszcze troche i odliczamy termin naszej mitaczki, a potem co:confused::confused::confused:a potem kolejne nasze forumki:tak:
a tak wogole moze wiecie gdzie podziala się moja kokardka z bogato zdobionej szpilki na jutro??????????????????????????????????

Demski! baw się dobrze na panieńskim! i oczywiście czekamy na relacje;)

hehee no dziewczyny, bierzemy się, kolejność mamy wyznaczona, także działamy i dwukreskujemy!:)

ps wczoraj byłam na usg, torbiel się wchłonęła:))))))))))))))))))))))także zaczynam stymulację;)

miłego weekendu!

reklama
Do góry