reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
dziewczynki nie powatpiewajcie, tylko trzeba myslec pozytywnie...
sle wam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nie wiecie dziewczyny czy piersi powiększają się od momentu pęknięcia czy może później? Próbuję znaleźć zależność między tym zjawiskiem a owulacją. Jak by nie było to u mnie marne szanse w tym miesiącu bo nie sądzę żeby plemniorki tyle zaczekały;-)

No Waiting nowom ciekawostkem do obserwacji wymysliłam :-p u mnieto ma się tak ze w tamtym miechu cyce trochę pełniejsze (zauważalnie w dotyku) 16 dc wtedy co test owu pozytywny a ovufriend wyznaczył jajeczkowanie na 17dc i od tego dnia tempa wio do góry, a teraz dzisiaj mam pełniejsze (minimalnie ale zauważalnie w dotyku) czyli 17 dc a test pozytywny przedwczoraj albo wczoraj a może i dzisiaj (tego nie wiem bo na dzisiaj paski mi się wyczerpały już) ovufriend wyznaczył jajko na 14 dc ale przesunie na bank jak wpiszę jeszcze pare pomiarów temperatury bo narazie niby rośnie, ale jakoś kijowo. Zobaczymy jak za miesiąc ;-). Z drugiej strony ten program to tylko algorytm to skad on tam wie kiedy to jajo się wykluło, no ale może po kilkumiesięcznych obserwacjach da się wysnuć teoryję.

Idę do ginki w poniedzialek z tymi moimi nowymi "pieczarkami". Myślę, że szanse na bejbika w tym miesiącu mam kiepskie bo ostatni zdrowy bum cyk był w 13dc a taki z lekka już pieczarkany 15 dc ( a tu to już wiadomo środowisko zainfekowane jest zmienione więc chłopaki mają problemy z pływaniem).

Ale się rozpisałam, ale to tak żebyście miały co czytać w ten mokry, smętny piątek BO GDZIEŚ WAS ZNOWU POWSYSAŁO????????????????!!!!!!!!!!!!!

Ancona GRATULACJE :-):happy2::yes:

Szyszunia
cudowne zdjęcie :tak: dlaczego miałabyś nas urazić :confused: ja się bardzo cieszę, że Ci się udało :-)

Waiting, Mitaka ja też pewnie jeszcze dłuuuuugo posiedzę. Mam 99% pewności, że w okresie okołoowulacyjnym żadnych starań nie było, więc cóż by miało być - niepokalane poczęcie:-p

W pracy stresy wczoraj i dziś... ech i jak tu zajść w ciążę, jak organizm w takim napięciu... Dobrze, że weekend :cool:

Dziewczynka testowałaś?

Szyszunia - cudne bobo!!! :-)

Do mnie ciągle nie dociera że w końcu mogło się udać :-) jutro rano powtórzę testa i jak druga kreseczka będzie wyraźniejsza to dopiero mężusiowi powiem. I zacznę lekarza szukać... czy najpierw na betę?
Bo ja tak dawno temu rodziłam że nie wiem co robić :-D:-D

reklama
Mam nadzieję że będzie dobrze. Dzisiaj powtórzyłam test no i jest druga kreseczka ale dalej baaardzo bladziutka.. więc narazie milczę i nic nikomu nie mówię. Piersi dalej mam powiększone i są wrażliwe na dotyk, śluzu jest sporo ale jest on taki czyściutki biało-kremowy i cały czas ciągnie mnie w brzuszku - momentami tak naprawdę mocno ale nie jak na okres.
W sobotę pewnie nigdzie bety nie zrobię i muszę spokojnie czekać do poniedziałku.... :-(
Tak bardzo chcę żeby się udało!!!

Do góry