reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
[h=2][/h]
Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Dziewczynka86
-24 maja / 6 cykl starań

Waiting4beans - 20 czerwca / 11 cykl starań
Ancona -......../11 cykl starań
Neta81 - 3 lipiec / 6 cykl starań
Demsik - 3 lipiec / 5 cykl starań
Mitaka
............/ 4 cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Mitaka
to testuj jutro, już na pewno będzie coś widać jeśli się udało :-):tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ancona co u Ciebie?

Kogasica czytasz nas czasem? co u Ciebie?

Ello ????

Mitaka, pomałpowałaś:laugh2::laugh2::laugh2:za testowanko trzymam kciuki:tak:
Neta- twoja lista jest superowa;-)
ja po fryzjerze czuję się jakbym odżyła, włos zrobiony bez odrostów- jaśniutkie refleksy na blond włosach do tego pocieniowane ślicznie:tak:zobaczymy co moj eM powie, jak jutro wróci:-Djutro już 3 dzień okresu więc coraz bliżej będzie staranek:-D:-D:-Da zaraz zasiadam przed tv bo mój eM dziś na meczu w Krakowie i a noć widelec zobaczę w tv to jutro zażądam autografu od mojej gwiazdy hihi, tylko gdzie????????????????:-)

Demsik jak to gdzie na prawej piersi tudzież lewym pośladku :-p
Neta będziemy na pewno :)

Chyba jednak się nie odważe testować jutro bo kto wie może owulka była dzień lub dwa później a poza tym mam ostatni jedyny teścior:szok:

I ktos o mnie pamieta;-) Czytam was codziennie!Nie odejde i juz!Ja mam sie dobrze,rosne;-) A Wy kochane sie nie martwcie bo i na Was przyjdzie czas!

Zrobiłam ten test (aj słaba wola) no i oczywiście jedna. Teraz już nie mam żadnego to przynajmniej spokój :p Wydaje mi się, że owu mogłam mieć 1-2 dni później i @ może przyjść w związku z tym później, a te wszystkie ciągnięcia wczorajsze i przedwczorajsze w podbrzuszu i pachwinach (bo dzisiaj nie ma póki co) to kolejna odsłona pani @ - aj zmienna ona zmienna

Hej,

Dałam wpis w innym temacie, ale widzę że tutaj są dziewczyny co starają się tak jak i ja od stycznia. Ja mam termin @ za dwa dni ale czuję, że się zbliża już do mnie. Razem raźniej !

Heh jakam ja niekulturalna, a więc staramy się o drugą dzidzie od stycznia i póki co nic. W tych sprawach mam ciągle pod górkę. A tak to nie wiem, co więcej napisać. Będę próbować podczytać ten temat chociaż te kilkanaście stron wstecz.

reklama
Hej! W końcu mam chwilkę na neciku :biggrin2:
Demsik, Mitaka o tak wizyty u fryzjera sprawiają zawsze dużo przyjemności :tak: też muszę coś zrobić tylko nie wiem co bo moje włosy są okropne - kręcą się i wymagają dużo pracy żeby dobrze wyglądać. Ale jakieś malowanko poprawiło by humorek :biggrin2:

Lady witaj!

Neta kochana ja to nie wiem na kiedy się na testowanie zapisać bo teraz wszystko mi się rozregulowało i nie wiem.
Ale wydaje mi się że albo wczoraj albo dziś była owulacja bo wczoraj potwornie bolały mnie jajniki!!! Ledwo chodziłam a dzisiaj miałam trochę śluzu takiego mocno ciemnego. Ale czy to nie za wcześnie na owu ???? Bo byłby to 11 dc - w ogóle to ja nie wiem jak to teraz liczyć.

A nie pisałam parę dni bo od rana do wieczora siedzę w mieszkaniu i powoli się przeprowadzam a samej to bardzo powoli mi idzie. Wczoraj meble w kuchni myłam 3 razy i dalej nie mogę się pozbyć zapachu nowości - fuj! A podłogi to chyba jeszcze z 10 razy będę zmywać żeby wyglądały jak należy. I teściowa kupiła nam dzisiaj pralkę :biggrin2: (oczywiście ja wybrałam hehe)
Aj te remonty... pokoik dla dzidzi jest tylko dzidzi nie ma ..

Ostatnia edycja:
Do góry