reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Waiting szyje sie...
bedzie taka DSCN3489a.jpgDSCN3491a.jpgDSCN3484a.jpg2d.jpg
zostały pierdy do ogrniecia... w srode lecimy do proboszcza papiery zdac...
butki kupiłam takie CZÓŁENKA NA PLATFORMIE - SL6395490 MEN

Załączniki

• DSCN3489a.jpg
    DSCN3489a.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCN3491a.jpg
    DSCN3491a.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCN3484a.jpg
    DSCN3484a.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 33
  • 2d.jpg
    2d.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 32
Dziewczyny jaki macie śluz przed @ albo te zaciążone jaki miałyście na początku tj w okresie testowania? Ty Neta coś się wypowiadałaś na ten temat tylko cholercia nie pamiętam. Pytam bo u mnie chyba jest coś nie teges.
Szyszka pięknie będziesz wyglądać :-)
Waiting a niech Ci odpadną te cycole z wiadomego powodu :)

Mitaka nie pamietam jak to bylo w pierwszej ciazy, wiem tylko ze bylam na 100% pewna ze @ przylezie. w drugiej ciazy az mnie zalewalo i to od terminu @ mniej wiecej. ciagle latalam do lazienki bo myslalam ze @ przylazla tak mialam mokro! nie wiem jaki to kolor, taki mleczny raczej. ale trzymam &&&&zeby u Ciebie to bylo to :))

U mnie to na 99,99% nie to a pytam bo ja mam śluz przezroczysty i jest go sporo (wczoraj nawet jak w owulacje rozciągliwy) a dzisiaj wodnisty (okres w czwartek prawdopodobnie) a przed @ powinien być biały albo wcale go nie być więc obawiam się że mogę mieć coś nie tak albo z hormonami albo z tym całym ciałkiem żółtym:confused2: Mam nadzieję, że w tym miesiącu uda mi się to wyjaśnić

Szyszunia super sukienka bedziesz pieknie wygladac:)
Mitaka ja mialam ciagle bardzo mokro i jak wyjechalam z moim nad morze to mialam paranoje ze to krew mi leci i bieglam szybko do lazienki i nic tylko potop.sluzu naprawde bylo sporo.taki ani mleczny ani przezroczysty pomiedzy bym powiedziala:)
Waiting niech cie.bola ile wlezie:)jak to na dzidzie to bedzie superowo:)
Netka co u ciebie?

Szyszunia sukienka super !!!! Buty miałam można by rzecz identyko tylko że twoje są chyba lakierowane a ja miałam matowe :)
Cycuchy dalej bolą tak od zewnętrznej strony po bokach
i brzuch też boli, śluzu dużo.....
Dziewczyny i właśnie co do śluzu to Mitaka ja jak brałam olej z wiesiołka to do okresu też miałam śluzu dużo może nie przeźroczysty ale uczucie mokra było. Teraz olejku nie brałam ale mokro mam :-) oby to dzidzia wreszcie. Zwłaszcza z dzis zepsuło nam się auto mój musiał mnie cholować i dalej nie wiadomo co z nim a elektryk samochodowy nie odbiera tel. Nie dość że dodatkowy wydatek to jeszcze się z moim pożarłam nerwy póściły. To może dzidzią los wynagrodzi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry