reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ancona wielkie gratulacje!!!! Cudowna nowina:-)
Ja wróciłam od Proktologa, jest lepiej i oby tak dalej, rozmawiałam czy wystawi w razie czego zaświadczenie do cesarki, powiedział ze nie ma problemu, tylko ze ginekolog musi go o tym poinformować na piśmie, wiec już mogę spać spokojnie, jakby co mam alternatywę
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
. Po udanej wizycie udałam się na szoping, kupiłam sobie białą marynarkę, białą sukienkę i bransoletkę, uwielbiam przeceny
laugh.gif

Odliczam godziny do wizyty u gina jutro.
Jutro tez day off, ale od rana z sis po zakupu na sobotni Panieński
biggrin.gif

Taki prezent jej zrobiłyśmy dodatkowo (bo jeszcze jest tort + karta do ikei) bo na Panieńskim wyskakujemy z prezentem dla niej:
Zobacz załącznik 575453Zobacz załącznik 575454Zobacz załącznik 575455Zobacz załącznik 575456Zobacz załącznik 575457Zobacz załącznik 575458Zobacz załącznik 575459Zobacz załącznik 575460
aaa i buti na ewentualne przebranie na ranem wesela, tez miętowe
Zobacz załącznik 575461

reklama
Ancona gratulacje :) yes yes yes nareszcie ktoś coś :)
Szyszunia ale słłłłłitasnie :)

Mam wynik progesteronu - 17,31 (norma faza lutealna 4,5-17,8) więc tutaj chyba ok bo wysoko, teraz wiem czemu mam cyce o rozmiar większe tydzień przed @ ;-)

I już mi brak pomysłów na kolejne dociekanie dlaczego nie wychodzi... czyżby to tylko i wyłącznie wina tych 4%? Bo co teraz powinnam robić- sprawdzac drożność?

Mitaka no właśnie ja przed tą @ przez tydzień miałam mega bolesne, obrzmiałe piersi a co gorsza, @ już przyszła, czekałam na ulgę w tej kwestii a tu dalej bolą ! No wkurza mnie to, to niby tak ma być? Podbrzusze nie boli prawie a cyce okropnie ! Do 30 tki nie miałam problemu, nigdy przed @ nie bolały a po poronieniu się wszystko poprzestawiało chyba.

patrzyłam na nasze II kreskowe statystyki. To zaciążają co drugi średnio co drugi miesiąc dwie dziewczyny :-) więc musimy przyspieszyć proces bo jesli nie to znów będziemy staraczkami styczniowymi tylko o rok starszymi :-D

U Neta to masz przewalone jak bolą, mnie nie bolą nawet jak mi mój miętosi a miętosi przez bity tydzień i się rzuca na nie jak rolnik na dotacje i zadowolony, że on to ma wypas bo raz mniejsze raz większe. Chłopom dużo do szczęścia nie trzeba :-p Tylko w tym cyklu jak zgniotę to czuję, ale żeby to ból był to nie, a i jak się pobawić sutkami to zaraz się napalona robię hehe

He no wysoki mam, ale może jak by był 17,8 to bym się zastanowiła, a tak to nie ma co

Oj neta szkoda ze wczoraj na forum nie weszlam bo bysmy sie spotkaly w realu:) karmienie foczek o 11 14 i 17:) my bylismy wczoraj w rozewiu u kuzyna.
Kotki super,ale slyszalam ze jak sie robi kotom zdjecie to moga zginac...nie wiem ile w tym prawdy.
Ancona- gratulki:)
Ja dis spedzam dzien urodzinowo a jutro to chyba szyszunia ma albo waitong tak mi sie cos kojarzy:)
Milego dnia kochane

reklama
Demsik urodzinki masz? to sto lat i spelnienia TEGO marzenia najwiekszego :) ile lat konczysz? ja jeszcze moze bede we wladyslawowie.
skoro dziewczyny na watku zachodza w ciaze parami, to nie ma bata- my musimy jednoczesnie jak juz takie zsynchronizowane jestesmy :)

Szyszunia no nie wiem co z ta klawiatura albo moze cos innego- bo zniknal ten pasek co widnieje zmiana czcionki, koloru itp.

Do góry