reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Dziewczyny mam brakociążowego doła.:-( jakoś tak nagle mi się strasznie smutno zrobiło ...
Jutro mam urodziny a pomyśleć, że rok temu na właśnie 3 sierpnia mocno imprezowaliśmy z myślą, że to ostatni czas kiedy jesteśmy we dwójkę bo za rok o tej porze będziemy w trójkę i nie było nam z tego powodu przykro wręcz przeciwnie cieszyliśmy się jak dzieci. A tutaj minął rok a my dalej w dwójkę.

Wiem, że się nie udało... w ogóle jakoś jest to dla mnie nie do uwierzenia że kiedyś może zobacze dwie kreski. Ale wiem, że 7 dostane @ i znów będzie płacz, potem zajmiemy się znów badaniami itp i będą starania i znów owulacja i znów czekanie do kolejnego @ a później być może znów porażka... ale te kilka dni do @ są tak męczące, już bym chciała dostać @ i móc walczyć o następny cykl. A tak jeszcze 4 dni męki.
Życie bywa do dupy.....

a najchętniej to bym jutro zrobiła test ( ale i tak nie wyszedłby rzetelny- za wcześnie)

Szyszunia - gratulacje :)))) świetny synunio :) Imię wybrane? Waiting... jak ja Cię rozumiem... patrzę na plaży na te maluśkie dzieciątka co ledwo na nóżkach się trzymają i tęsknię za takim dzieciątkiem.. A wczoraj to myślałam, że smutno mi będzie jak ja jedyna zostanę na wątku niezafasolkowana... W dodatku jestem z Was najstarsza i czas ucieka. A ile lat kończysz Waiting bo nie pamiętam (może to już skleroza starcza hihihi :p)? Demsik przepadłaś? Jak sobie radzisz z @ na plaży? Mnie wkurza, że się źle czuję, że nie mogę do wody wejść, moi rodzice muszą z Matim wchodzić do morza. Ja dziś objedzona - pizza, lody, wata cukrowa podjedzona Matiemu... ech dieta będzie niezbędna jak wrócimy...Ale dziś upał, dzień typowo plażowy.

Neta ja zawsze cięższa z wakacji wracam. Teraz jak nad morzem byłam codziennie jadłam gofry z bitą śmietaną mmmmniam :-).
Kończę 24 więc teoretycznie czasu mam, ale mój mąż ma 33 i chciałby mieć trójkę dzieci więc w tym tempie jak nam przy pierwszym wychodzi to nie chcę żeby to trzecie do niego dziadku mówiło :-D
Neta ja też się boję, że sama tu zostanę !! a wtedy dodatkowy cios w psychikę :baffled:

reklama
Przede wszystkkim bardzo dzieujeza zyczenia:-
Szyszunia-synusbrewelacja:)
Waiting- i dla ciebie sto lat o selnienia maZen tych najskrutszych:)
Neta ja wyjexdzam z wladka w ndx lub pon.my razem.zajdziemy w to wiierze ale zebym zaraz. Kosciola nie jechala na porodowke:)
Ja dzis rejs statkiem i plazing i duper bylo a okres w sumie dzis yrzeci.dzien i koniec- sama jestem w szoku..moge tak.jrzdzic.na wczasy:)

Do góry