reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ale dlaczego nie, jakieś sensowne miał uzasadnienie?
A dlaczego dzieci mu dokuczają? Mnie to takie cos wkurza, dokuczanie, kuźwa, najchętniej bym do tyłków nakopała takim dzieciakom i ich rodzicom [emoji35]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Ness no kurcze z buta wjeżdżaj do dyrekcji bo nie powinno mieć miejsca takie coś - a dzieciaki są bezlitosne to raz a dwa dlaczego się nabija ? bo pansia pewnie coś chlapnela bo wątpię w to żeby dzieciaki same coś zauważyły ... babsko sobie je radzi i to dla niej nie ma miejsca w tej szkole.słuchaj a może by go przenieść do innej klasy w tej samej szkole ?

zresztą czy dobrze zrobi przenoszenie ? znowu nowa szkoła,nowe dzieci .... dobrze to ty zrobisz pansi bo będzie miała z głowy ... a chyba nie o to chodzi .. bystra babeczka jesteś to coś wymyślisz ..

Faktycznie, jak czegoś nie mozna załatwić, to trzeba Uwaga w tvn-ie postraszyć.
Link do: Dom dla Róży. Szczecinianie pomagają chorej gryfiniance

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Dyrektor trzyma stronę Pandzi, krzyczał że Michał to jedynak rozpieszczony: dyscyplina!, dyscyplina!, dyscyplina! W dupie mają opinię PPP. No cóż ..
Przenieść dziecka do innej klasy nawet nie mogę bo rada rodziców musi zdecydować''to nie takie proste proszę pani''

Niech ta dyscyplinę w dup...se wsadzi jełop. A dwa co za brednie ze jakaś zgoda musi byc zeby dziecko przenieść. Nieee... lepiej jak dzieciaki mu dokuczają i to wg niego jest dobre. W łeb bym pizła to by się zagotowalo

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Brzuch mnie boli mocno [emoji17]

wff2krhmvaem9yip.png

Dzol masz po tym clo mocną @?

Hajmal mam jakas nospe forte i wzielam ale czekam az zadziała ... Dołączysz do naszej tabelki?
Znajduje sie n pierwsza stronie a dane jak cos wyslij na priv [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
bum nie, o dziwo w 4 dc mialam juz tylko plamienie. skrzepow specjalnie tez nie mialam jak to zwykle u mnie bywalo. ale to pewnie przez acard.

Do góry