reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ucielo zdj

Załączniki

• DSC_0095.JPG
    DSC_0095.JPG
    839,3 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Widać ten cień, więc może się udało. Leć na betę będziesz miała pewność, a test powtórz za 2 dni to krecha z ciemnieje :) A kiedy masz termin @ ?
Termin za 5 dni, jutro kończę brać duphaston, dziewczyny mówią, że mam dziś po południu test powtórzyć.. Na betę dopiero jutro po pracy

Co tu taka cisza? Co u Was?
Hej! W zeszłym tygodniu też tu zajrzałam ze dwa razy i też cisza, pewnie wszystkie na majówkę wyjechały ;) Ja miałam 9 dni wolnego (licząc weekendy) więc wypoczywałam w domku i na działce, nawet przestałam liczyć dni cyklu, wiem tylko, że w tym tyg. @ przyjdzie. A mój kalendarzyk w tel. wskazuje dziś 26 dc ;) więc jeśli będzie tak jak w ostatnim cyklu to jutro powinnam dostać okres.??

Termin za 5 dni, jutro kończę brać duphaston, dziewczyny mówią, że mam dziś po południu test powtórzyć.. Na betę dopiero jutro po pracy
A brałaś zastrzyk Ovitrelle na pęknięcie? On podobno utrzymuje się 10 dni po podaniu i może sfałszować test.

Aaaaaa! To Ci powiem, że masz duże szanse skoro widać cień kilka dni przed spodziewaną miesiączką. Trzymam kciuki, myśl pozytywnie :)
No właśnie z tym ciężko ,wydaje mi się, że się nie udało, bo było mało starań a kreski z góry praktycznie nie widać tylko pod kątem ale zobaczymy ,może po pracy powtórzę choć nie wiem czy jest sens po południu

reklama
@Moni2791 jeszcze co do duphastonu. Jeśli beta potwierdzi ciąże to nie odstawiaj tabletek, najlepiej skonsultuj z lekarzem, ale myślę, że nadal powinnaś brać.

Do góry