Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać ten cień, więc może się udało. Leć na betę będziesz miała pewność, a test powtórz za 2 dni to krecha z ciemniejeZ dziś rano, test z Allegro kreska widoczna tylko pod kątem z góry praktycznie nie. .
Termin za 5 dni, jutro kończę brać duphaston, dziewczyny mówią, że mam dziś po południu test powtórzyć.. Na betę dopiero jutro po pracyWidać ten cień, więc może się udało. Leć na betę będziesz miała pewność, a test powtórz za 2 dni to krecha z ciemniejeA kiedy masz termin @ ?
Hej! W zeszłym tygodniu też tu zajrzałam ze dwa razy i też cisza, pewnie wszystkie na majówkę wyjechałyCo tu taka cisza? Co u Was?
A brałaś zastrzyk Ovitrelle na pęknięcie? On podobno utrzymuje się 10 dni po podaniu i może sfałszować test.Termin za 5 dni, jutro kończę brać duphaston, dziewczyny mówią, że mam dziś po południu test powtórzyć.. Na betę dopiero jutro po pracy
Niee ja tylko duphaston pierwszy cyklA brałaś zastrzyk Ovitrelle na pęknięcie? On podobno utrzymuje się 10 dni po podaniu i może sfałszować test.
Aaaaaa! To Ci powiem, że masz duże szanse skoro widać cień kilka dni przed spodziewaną miesiączką. Trzymam kciuki, myśl pozytywnieNiee ja tylko duphaston pierwszy cykl
No właśnie z tym ciężko ,wydaje mi się, że się nie udało, bo było mało starań a kreski z góry praktycznie nie widać tylko pod kątem ale zobaczymy ,może po pracy powtórzę choć nie wiem czy jest sens po południuAaaaaa! To Ci powiem, że masz duże szanse skoro widać cień kilka dni przed spodziewaną miesiączką. Trzymam kciuki, myśl pozytywnie![]()