Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem ,że TSH powinno byc jak najniższe, ale czy koniecznie trzeba je zbijac przed ciaża, skoro jest w normie.Moze wystarczy kontrolowac??
hej Wam staraczki
~~~~~~ na poczatek
ja dopiero weszlam do was teraz bo od rana sie krzatam.. to zakupy to piskowi cos ugotowac to obiad a teraz siedze i czekam az mama skonczy prace.. ma przyjechac przed 15![]()
jutro na 10 rano mam badania genetyczne, moze ujrze siusiaka albo maleńka cipeczke![]()
jeera, ja też się starałam 2 lata, a teraz zobacz! Ale powiem Wam, że coś jest w tym, że ciąża przychodzi w niespodziewanym momencie. Ja zaszłam w cyklu, który spisałam na straty, bo mąż wyjeżdżał.
Mnie nawet te @ tak nie załaują...teraz za to jestem zalamana, że już kolejny miesiąc nie mogę się starać, bo mam jakąś bakterię, kur...a. Teraz to już musze się pozbyć bakterii, dostałam takie leki, że już żadnych bakterii nie będę miała, potem szybciutko odbuduję florę bakteryjną, przyjdzie kolejny cykl i do dzieła (teraz to już będzie 4 cykl leczenia...)
Najgorszę jest to, że jak się pozbędę bakterii to znowu zacznie się stymulacja, monitoring, iui...ja wyniki mam dobre, mąż też a nic z teo nie ma...
u mnie już 3lata starań, 2 bardzo intensywnych...
Sama juz nie wiem czy z ta psychika to prawda tez slyszalam o tych wszystkich blokadach ale nie wiem...
nie wiem wszystko jest dziwne u mnie to raczej nie psychika ( chyba ) tylko cos sie u ktoregos znas porabało czekam na swojego aby mu obwiescic ze sexu nie bedzie dopoki badan nie zrobi a ze teraz @ sie zbliza wiec akurat abstynencja i wio do kibelka w przychodnibiedny ten moj chłop dzisiaj bedzie
Nikogo Wam nie brakuje???????????????????![]()
ciasto to ja na kilometr wyczuję)))
jestem dopiero teraz na chwilę bo ..rano w pracy ,potem odebranie dzieci..potem zakupy..spacer z Bono i ...do kuchni...
zaraz będzie moja siostra z mężem i 4,5 letnią Julką..
gotowałam na maxa ,żeby później jak najwięcej z Nimi posiedzieć-będą do piatku..
Lopop,Agnieszka,Wikula,Carolaaa cześć kobietki
Palemka,Kahaka ,Bree,Błonka -ciężarówki ~~~~~~~~~~~~~~~~~przesyłać potrzebującej)
jutro od 10 prosze o kciuki bo jade na prenatalne i sie booojeide juz sobie spac bo sie denerwuje i glowa mnie boli...
buziaki!!
Cześć Weteranki :-)
Oj widzę, że się działo dzisiaj.
Mama i reszta gangu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~- proszę, świeże po badaniu, od 62 mm szkraba.
Ja dziś myślałam że nie opanuję rozwolnienia z nerwów ale na szczęście wszystko ok. Dzidzia fika. ma wszystko co mieć powinna. Nt 1,6 czyli ok. Uff. Łapała się za głowę i wkładała rączkę do buzi niezły widok ;-)

wczoraj gadalam z moim i tak mi go szkoda juz wiem czemu sie broni od badan powiedzial ze jak wyjdzie cos nie tak to bedzie nie jak facet tylko bezuzyteczny jakby ktos mu obcial:-(szkoda mi go