reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ale posypaly sie foty dzisiaj:-)!! I wino sie polało hehe.
I nie mam zadnej podpowiedzi jak wyleczyc mojego chlopa heheh, bo babeczki ktore sie znaja , to sie nie pokazaly dzis:-(

Witam i ja:)

Palemka-miiii polej mi:)
mam nadzieje,ze leki Ci pomogą i za miesiąc bedzie po kłopocie..potem laparo i ...do pracy rodacy-dziecko robić :):):):):)))
ściskam Cie z rana kochana:)

Ewcia,Iza-sympatyczne macie buziaczki:))
Ewcia i z grzywką i bez wyglądasz ślicznie:)

Kahaka-Ciebie już widziałam,ale...pięknie wyglądasz i jak już skonczysz dietkę to zrob drugie takie zdjęcie i wstaw oba...:)

ja dziś tak jak wczoraj Wikala zalatana będe ,ale wieczorem Tomi wstawi moja fotkę-bo ja jak pewnie pół bb wie-nie umiem wstawić fotek..;/

kahaka to rzeczywiście tanio tak myślę bo nie kupowałam nidgy M niczego teraz jemy tylko folik
mama jeżeli to prawda z tym pregnylem to jestem w szoku:szok: znaczna poprawa
u mnie w ogródeczku już porządeczek zrobiony, pelargonie na balkonie już są więc jest już ładnie wiosennie:-D

Lopop-A.brał już caaala masę wszelakich witamin i nic nie pomagało a nawet czasem jeszcze słabsze były..a tu po pregnylu taka zmiana...
oni podchodzili juz do 5 IUI i nic...ale po roku androlog zalecił ten pregnyl wyniki baaardzo sie poprawiły i znowu próbują IUI:)
wczoraj o 18 było już po-teraz czekają 2 tygodnie na efekt..

Ewcia-dzieki za &&&& dla kumpeli..

Lilith- ściskam ,moze dziś bedziesz miała wiecej siły na kompa:)

buziaki slodziaki i smacznej kawki:)

Mam dość psychicznie przez rodziców zawiozłam wczoraj na praktyki zaswiadczenie o ciazy zagrozonej praktyki mam jako cukiernik i mi pracodawca kazal przyjsc na 11 do 19 na praktyki pakować ciasto . bo sie o dziecko nie dośc ze zagrozona to jeszcze mam isc na praktyki by moze spotengowac zmartwienia.

ide do gina po l-4

reklama
mama mówię ci szok po tym pregnylu może po prostu te zwykłe leki na kogoś nie działają
mama za twoją koleżankę &&&&&

mineralna koniecznie na L4 będziesz częściej z nami:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry