reklama

Staraczki Weteranki...

Lopop-możliwe,ze na Niego nie działały..a kupował leków i ziół i czega tam jeszcze w miesiącu za 1500zł...
aż tu pregnyl i taka radość-Madzia do mnie z krzykiem zadzwoniła jak odebrali wyniki ,ze sie chyba w klinice pomylili bo to niemożliwe-2 dni pozniej powtorzyli tam gdzie moj Tom robił i taki sam wynik:))
co prawda A.jęczał jak miał iść na zastrzyk-jak to chłop-ale efekty są :)
podobno skład pregnylu jest taki ,ze działa na jądra jesli chodzi właśnie o produkcję nasienia....

reklama
Dzień dobry laseczki :-D
Dużo mnie dziś nie będzie, bo lecę do mamy.

Skoro już się fotki posypały, to proponuję się ujawniać. No dziewczyny, do dzieła, wszystkie jesteśmy piękne :-)

dzien doberek moje kochane
Ja nawet pospałam sobie,,dzieci same w domu buszowały...

Wczoraj sie nawet nie pożegnałam,bo wcięlo mi neta i wyłączyłam potem kompa...
Teraz snaidanko zjedliśmy,moj niejadek jeszcze je męczy-mowie wam ondo jedzenia jest okropny..nic nie chce jeść...

mama dzieki...
mineralna jasne,ze bierz L-4 bez zadnego zastanowienia:)
kahaka miłego wypadu do mamy..

Ja jade potem kolo 12 z mamą do mojej babci do szptala...a potem na jakies zakupy czy cóś...

Witam dziewczyny. Nieśmiało się dopinam do was jeśli mnie oczywiście przyjmiecie do tego grona:) to mój poczatek na bb, pisałam na kilku forach ale tematy zrobiły sie nieaktualne dla mnie:( staramy się o dziecko od lutego 2009 po roku zaczęliśmy się niepokoić i robić badania... wszystko super u mnie i m, problem jest prawdopodobnie ze śluzem bo pct robiłam kilka razy i wyszedł negatywny. miałam 2 iui i nic, beta ani drgnęła:wściekła/y:
ostatnią iui miałam we wrześniu, teraz po odpoczynku i zmianie lakarza ruszam znów do boju! po weekendzie majowym mam wizyte i w połowie maja kolejną iui- mój obecny lekarz zdecydował że na poczatku zrobimy bez stymulacji i się zobaczy. Ogólnie nastrój teraz zupełnie inny niż u poprzedniego lakarza więc mam wielkie nadzieje że jestem w dobrych rękach, które mnie doprowadzą do ciąży. Oczywiście wszyscy lekarze mówią że jeśli tylko śluz jest problemem to w każdym cyklu możliwa jest ciąża ale jakoś już nie wierzę w taki cud:(
no to się rozpisałam...

Ewcia-taka prawda:tak:
Tobie również przyjemnego dnia ,zdrówka dla babci..

ja też sie wczoraj nie pożegnałam bo jak wrócilismy do domu to mój mąż tak za mną chodził:-p:-p i poszlismy działać ,a po wszystkim zasnęłam:-)

Pok-czy Ty juz dziś wracasz????????

Tymonka- witaj i rozgość sie-no to tez juz kawał czasu walczysz...
powodzenia z nowym ginem..tu dziewczyny mówią ,ze lepiej podchodzić do IUI na cyklu stymulowanym...ale skoro gin tak zalecił to warto spróbować...

kochane ja smigam-bede koło 17.00 :):)

Ostatnia edycja:
dzieki za miłe przyjęcie:)
My dziś wyjezdzamy na swieta do mojej rodziny a to prawie 300km! bardzo się cieszę bo ich nieczesto widzę odkąd się przeprowadziłam do m:)
Mam nadzieję ze nowy gin będzie miał lepszą rękę! do poprzednich iui byłam bardzo mocno stymulowana, zdaniem obecnego gina niepotrzebnie skoro mam własną regularna i pękną owulkę w każdym cyklu. zobaczymy co z tego wyjdzie.

Przy okazji składam wam serdeczne życzenia świąteczne bo nie wiem czy wpadnę przez świeta:) wszystkim małych kurczaków w tym roku życzę!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry