reklama

Staraczki Weteranki...

rurka ale ty masz dobrze,tylko pozazdrościc...alez ty lala,,fiu fiu
tymonka to miłej drogi,,kawał macie,,ale pewnie warto,,Tobie tez naj naj...

reklama
Witaj Tymonka :) Wiem jaka to frajda jechać na święta do rodziny, bo odkąd mieszkam z M też mam daleko bo aż 600 km ! Więc doskonale rozumiem jaka to wyprawa i radość. :) Szerokiej drogi !

Rurka następna długowłosa piękność :P

Ewcia a Ty kaca dziś nie masz, bo jakaś taka niewyraźna jesteś :P

Mama05 czekamy w napięciu na fotkę :)

Dzięki :zawstydzona/y:

Wiecie co dziewczyny? miałam wczoraj ciężki dzień, musiałam sobie troszkę pomyśleć i doszłam do jednego wniosku:
to jest ostatni cykl, w którym możemy spróbować naturalnie, 28 mam owulację, 29 kwietnia mój maż wyjeżdża do Niemiec i jak się teraz nie uda, to w maju jadę do gdańska na konsultacje o in vitro.

rurka przypomnij mi proszę ile wy się staracie i jaki problem u was (tak szybko przeleciałam przez wątek że wszystko mi się miesza:-)) ile masz latek? Ja też myslę coraz częściej o ifv, jeszcze niedawno było to dla mnie tak odległe ale rzeczywistość niestety brutalna. Sprobujemy jeszcze tych iui...

ruurrrkaa to witaj w klubie, ja tez bede robic, tylko ja ICSI i po wakacjach dopiero, narazie do ginki ide tu gdzie mieszkam, zapytac czy zwolnienia mi wypisze i cos tam pobajeruje na nich ze na zabieg musze leciec do Polski czy cos, bo nie chce mi sie spowiadac tu ludziom ze in vitro bede robic

Tymonka ja mam 25 lat, z mężem się staramy 8 miesiąc. Ale wcześniej też nie zachodziłam w ciążę mimo, że się nie zabezpieczałam:(( Problem polega na tym, że niby wszystko ok, hormony w normie, ginekologicznie wszystko ok, plemniki ok, a zajść się nie udaje. Testy owu raz wychodzą, raz nie... Ja też myślałam o IUI ale jak podczytuje forum o IUI na BB to tak raczej rewelacji nie ma i nie ma za dużo dobrych wieści, a jak mam tak kilka razy płacić po 1500 zł to już wole zainwestować w IVF.

Amalfi czym się różni ICSI od IVF?

widzisz dla mnie te iui to taka naturalna droga, nie zdecydowałabym się jeszcze na ifv bo to zawsze duża ingerencja w organizm, jeszcze nie jestem gotowa a m tymbardziej (on cały czas wierzy że nam sie uda naturals:no:). ale oczywiście nie twierdzę że wszyscy muszą przechodzić przez te same etapy co ja, jeśli czujesz że to czas na ifv i lekarz to potwierdzi- działaj! Młodziutka jesteś ja mam 29;)
Też się nie wystrzegałam nigdy dziecka, zawsze chciałam mieć duuużą rodzinkę a tu taka historia... ehhhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry