reklama

Staraczki Weteranki...

witajcie niedzielnie :)

MAŁPAJAJA- cieszę się ,ze mogłam Ci pomóc i już czujesz sie lepiej!!
głowa do góry,pierś do przodu i walczymy dalej...

Ewcia- dzieki za tyle komplementów-poszłam w końcu do stylisty fryzur i taka mi dobrał i taki kolor więc sie tego trzymam już od 1,5 roku...
wcześniej miałam włosy czarne,blond,rude,czerwone i jakie tylko teraz mam zblizone do naturelnego i tak mi dobrze...

Kahaka- dokładnie-II kreski niczego nie znaczą ...ile ja ostatnio razy widziałam II krechy....i nic..
serduszko na usg i zdrowo rozwijająca sie dzidzia to to co chcemy zobaczyć-i takiego widoku wszystkim życzę:))

Pok-powitać..pytałam o Ciebie w piątek :)
u nas wątek kwitnie-sporo nas jest więc miłego nadrabiania :)))

ściskam i pozdrawiam Was wszystkie moje dzielne kobietki!!

reklama
Wpadłam na chwilkę, ale widzę, że pustki ;-)
My spędziliśmy pół dnia u teściów, przed chwilą byliśmy u dziadka w szpitalu, a teraz już u siebie. Do południa pogoda była bardzo ładna, ale teraz już się zachmurzyło i zaraz pewnie lunie :-(

Poza tym nie trzymam diety dziś (i jutro), nie mogłam się powstrzymać, żeby nie zjeść ciasta, ech...Potem będę cały tydzień pokutować.

Miłego świętowania babeczki :-D

nie dam rady wszystkiego nadrobic :)

ale zauwazylam PALEMKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! witaj głuptasko najkochańsza! :)

mysle, zeby skorzystac z pobytu w PL i zrobic we wtorek badania krwi i je dostac do reki (w ch gin dostaje) . i tak mysle jakie badania jest sens robic w 11 dpo? FSH? CA 125? Progesteron? Co jeszcze? I czy trzeba byc na czczo czy nie? Pamietam, ze na prolaktyne trzeba na glodzie ale na reszte, z tego co pamietam, chyba nie.

Co Wy na to?

buziam

pok Ca 125 robilam w 16dc wiec chyba mozna, reszte tak jak kahaka pisze, wiem bo jestem na biezaco. Ja robilam jeszcze estradiol i TSH, T4, anty TPO i przeciwciala robilam i bylam na czczo, chociaz i estradiol i prolaktyne i progesteron , FSH i LH najlepiej tez zrobic w 3-5 dc.

pok Ca 125 robilam w 16dc wiec chyba mozna, reszte tak jak kahaka pisze, wiem bo jestem na biezaco. Ja robilam jeszcze estradiol i TSH, T4, anty TPO i przeciwciala robilam i bylam na czczo, chociaz i estradiol i prolaktyne i progesteron , FSH i LH najlepiej tez zrobic w 3-5 dc.

dzieki!
jakie przeciwciała konkretnie?
co to jest anty TPO?

16 dc ale ile dpo bylas?

"a robilam jeszcze estradiol i TSH, T4, anty TPO i przeciwciala robilam"
w ktorym dc/dpo?

witajcie poniedziałkowo:))

Pok-ja jak robiłam bete i inne badania to pytałam w labo i pani powiedziała ,ze nie trzeba być na czczo..dobrze jak bedziesz ,ale nie jest to wymagane-do badania moczu czy glukozy tak-na czczo ,ale do pozostałych badań mi pani powiedziała ,ze nie trzeba-krwe jest zawsze w takim samym stężeniu-nie rozrzedza sie jek mocz po wypiciu napoju..
ale zrób jak uważasz-lub zadzwoń do labo i zapytaj...
a na bete bedziesz sie kusić ????????? :))))))))tak ,tak-Palemka jest i Maćku i Lilith i Wikula i Amalifi i Lopop i Kahaka i Małpajaja i Ewula i Rurka i kilka "nowych" dziewczyn ,które poznałam dopiero tu :)

u mnie dziś 12d.c.-ochota jest ,aż dziwne więc działamy:)))

niedawno wstałam i kawkę popijam ,a że mąż kompa.odpalił bo czekamy na maila od siostry-są w Wietnamie-więc ja przy okazji wlatuje sie przywitać:))

Kahaka- masz racje-wcinaj ,pozniej bedziesz nadrabiac z odchudzaniem :)

uściski dla Was wszystkich:)

Witam świątecznie :tak:

My dzis na obiad z kolei do moich rodziców, więc znowu pojem, hehe.

Dziś biorę ostatnią tabletkę anty, lalalalaalalalalalalalalalalalalalala :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry