wikulaa
Fanka BB :)
Oj w sobotę do pracy...nie zazdroszczę...ale jutro wolne???Ide do roboty Zdrowych Swiat Wam zycze Weteranki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj w sobotę do pracy...nie zazdroszczę...ale jutro wolne???Ide do roboty Zdrowych Swiat Wam zycze Weteranki
To ja pisalam, a nie Lopoplapop- nie zamiarzam się obrażać, każdy ma prawo do swojego zdania. Ale skoro uważasz że nie rozgadywanie dookoła o swoich problemach świadczy o tym że ktoś jest "FAŁSZYWY" to mamy inne poglądy. Nie czuje sie osobą fałszywą nie mówiąc o swoich problemach. I nie udaje że jest wszystko w porządku, ani nie uśmiecham się do okoła popatrzcie "jak mam zajebiście" tego też nigdy nie robiłam i nie będę robiła. Jak każdy z Nas my również mamy jakieś małe i wielkie problemy, gorsze i lepsze dni.
A jeśli chodzi jeszcze o tą falszywość o któej ja napisałam widać nie wiesz o czym o piszę i powiem tak Cieszę się bardzo bo to znaczy że na Waszej drodze są tylko serdeczni i przyjaźni ludzie) Super i tak trzymać dalej
)

..super masz fryz..podoba mis ię ogromnie...Spoko ;-)Sorry Maćku
To że Ty masz fajną rodzinę na którą można liczyć, nie znaczy że każdy ją ma
I jeszcze jedno nie każdy musi być wylewny, że jak pogada to mu ulży, każdy ma swój sposób bycia i sposób obrony i nie Nam to oceniać ;-)
Pozdrawiam