reklama

Staraczki Weteranki...

mama siostra w Wietnamie????????????? He???? A co ona tam robi???
kahaka a czemu anty bierzesz, po poronieniach???
pok ja wszystkie badania robilam w 16dc bi tez bylam w polsce i wszystko hurtem robilismy, nie wiem ktory to dzien byl po owulce ale gora jeden, ja bez monitoringu nie umiem okreslic tak jak niektore dziewczyny kiedy mialam owulke;-). P-ciala przeciwplemnikowe, p-ciw jadrowe, p-ciala toczniowe i jeszcze jedne ale to musze z kartki bo trudny wyraz, najwyzej jak pzryjde z pracy to ci na PW podam. My robilismy badania zeby znalezc przyczyne naszej nieplodnosci i ginka po calej stronie badan nam wypisala. A anty TPO to tez jakies p-ciala sa.

Ostatnia edycja:
reklama
Amalfi- siostra jest na wakacjach :)) z mężęm ,Jego siostra i kumpelą siostry:)))

Rurka- powitać :))jak tam działania??

u nas dzis normalnie zimno...do wczoraj piekne słonko a dziś zachmurzenie i lipa...piec gazowy trzeba włączyć..

Amalfi-Oni byli 2 lata temu na Dominikanie z Julką(wtedy nie miała 2 lat więc nie płacili za Nią) a teraz polecieli bez Małej bo jak zaczeli sie szczepić to końca nie widać a poza tym Oni tam nie polecieli leżec na plaży tylko zwiedzać...bali sie przez te info.z Japonii,ale jednak polecieli..beda na granicy z Chinami i gdzie tylko:))
ja w sumie nie mam takich zapedów-też im pozytywnie zazdroszczę ,ale ja bez dzieci nigdzie sie nie ruszam-dla mnie wakacje albo wszyscy albo nikt-w grecji 2 lata temu bylismy z dziecmi to sie w koło dziwili znajomi ,ze z dzieci....a te wakacje to dla dzieci właśnie były..ja juz sie z Tomem najezdziłam sama:)

właśnie siostra mi dała sygnał na telefon:) tam jest teraz po 16.00 więc pewnie są po obiadku:))
wracają 4 maja-odbieram ich z lotniska w Poznaniu:) teraz ich zawoziłam-lecieli z Poznania do Warszawy i potem już na miejsce..

dziewczyny a Waszym zdaniem jak liczyć ten mój cykl??
@ dostałam 13 kwietnia ,ale o 16.oo
to dzis mam 12 czy 13d.c.?
ja liczę ,ze 12d.c.

zawsze @ przychodziła rano o 5,6 a teraz o 16.oo i nie wiem jak liczyc bo to juz prawie koniec dnia..

mama ja bym liczyla pierwszy dc w dniu kiedy mialam pierwszy dzien @, niezaleznie od tego o ktorej godzinie, do mnie o roznych porach przylazi i licze to i tak. Ja tez sie wybieram z blizniakami ;-) na wakacje zanim skoncza jeszcze dwa lata heheh

Amalfi-dzieki...:)
pewnie,ze tak-dzieci w tym wieku juz sporo pamiętaja a poza tym jak my bylismy to Domi miał 2 lata ,Zuza 4 lata i w południe oboje mieli drzemke 2-3 godzinki więc największe słonko przesypiali..
mam nadzieje,ze z blizniakami lub blizniaczkami :)) bedą to wakacje Waszego zycia :))tego Ci zyczę z głębi serducha :)

dziewczyny a Waszym zdaniem jak liczyć ten mój cykl??
@ dostałam 13 kwietnia ,ale o 16.oo
to dzis mam 12 czy 13d.c.?
ja liczę ,ze 12d.c.

zawsze @ przychodziła rano o 5,6 a teraz o 16.oo i nie wiem jak liczyc bo to juz prawie koniec dnia..

! dc masz 13 kwietnia. 1 dc, to dzien, w ktorym przychodzi miesiączka - niezależnie o której godzinie.

dzięki dziewczyny za sugestie względem badań, chociaz nie wiem czy nie dam sobie z tym spokoju do sierpnia.
mama - na bete nie ma sensu.

reklama
Pok- też tak myslałam z tym liczeniem d.c. ,ale ten gin tu u mnie w miejscowości jak Go zapytałam jak liczyć jak przyjdzie @ popołudniu to wiesz jak mi odpowiedział??? jak @ przyjdzie do 15 to liczyć 1d.c. w ten dzień co przyszła a jak po 15 to 1 d.c.liczy sie od następnego dnia ................. i bądz tu madry człowieku....zawsze @ przychodziła mi o 5,6 rano i nie było problemu a tu teraz o 16.oo ..no nic-jajników nadal nie czuję ,ale śluzik płodny jest więc działamy:)

a bety nie robisz bo nie czujesz sie ciążowo czy co???
a w sierpniu znowu bedziesz w Pl?? :)
czemu chcesz dac spokój z badaniami-w sierpniu najwyżej bedziesz miała porównanie z wynikami z teraz czyli z kwietnia.
u nas troche słonka wyszlo więc znów działamy w ogrodzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry