reklama

Staraczki Weteranki...

hej laski.Ja dość rzadko zaglądam na neta więc czasem dość późno odpisuję.
co do badań to wszystkie badania najlepiej robić na czczo , gdyż surowica , którą się bada jest po jedzeniu lipemiczna co może przeszkadzać w oznaczeniu a najgorzej to jest 1 godz po posiłku więc jeśli już to przynajmniej 3-4 godz po po .
amalfi. Co do wyników Twojego M to powinniście pójść do androloga bo przyczyną kiepskich wyników M mogą być zaburzenia hormonalne na co wskazują wyniki . Gdzieś na początku wątku podałam linka do strony , którą warto przeczytać a lekarz , który napisał ten artykuł pracuje w Novum w Warszawie i ja zamierzam się do niego wybrać .

reklama
Dzieki labo pojdziemy na pewno do kliniki nieplodnosci a oni niech robia z nami co chca, byleby dziecko bylo, nawet czary mnie satysfakcjonuja poki co. I ja tez mysle ze na czczo lepiej robic, my tak zrobilismy

Dzień dobry wszystkim ;-);-);-)i każdej z osobna :-)

Wpadłam z kawką i makowcem, która chętna ???

labo - ja wszystko włąśnie na czczo robiłam. Tak się zastanawiam, ktoś coś pisała o badaniu na wrogi sluz oraz o jakichs biegunach czy coś - wiesz coś na ten temat oraz jak to się robi z krwi czy jak ???:eek:

ewcia - hej ! do fryca się wybierasz - superasnie, ciekawe co ci tam wyczaruje ;-) A co do Titanica, to aj się załapałam na sam koniec wczoraj ;(

mama - wstawaj pobudka !!!:-D:-D:-D

Wiecie co, powoli zastanawiam się nad tym czy psychika rzeczywiscie nie ma wpływu na te nasze cholerne starania o dziecko, bo tego sie już nie da niczym tłumaczyć, naprawdę ...
2 lata starań 2 zdrowych osób i jasny gwint NIC !!! Przecież to się w głowie nie mieści :szok:

Ostatnia edycja:
witajcie :))

Palemka-jestem;-):-Dwstaliśmy z dzieci 20 minut temu-wiec wyspana jestem i juz z kawką nadrobiła:tak:

mama, zazdroszczę tych seksików hehe. Mój nie taki chętny ;-)

Kahaka- w czwartek i w sobotę był bardzo chętny ale w niedziele i w poniedziałek jak patrzyłam na Niego seksualnie to tylko patrzył oczami gdzie by tu uciec:-D:-Dale ,ze ja lwica to dałam sobie rade :laugh2:jak powiedziałam ,ze jeszcze we wtorek podziałamy to powiedził,ze został wyduszony do ostatniej kropli ~~~~o ~~~~o ~~~~o i nic juz więcej nie ma:-D:-Dtak więc dzis pewnie nic z tego:confused2::-)

mama - no wiem sporo, w dodatku wszystkie wyszły dobrze , hehe , ale to już wiesz :) Coś pustki, pewnie dziewczyny jeszcze świętują ;) Aha wiesz co mi mój gastrolog powiedział, że to na 99 % nie są zrosty, tylko moja psychika, ponadto powiedział, że lekarze jak nie wiedzą , co poacjentowi dolega, to mówią, że są to właśnei zrosty ... dupa blada no !

Palemka- czyli możesz spokojnie robić laparo-na pewno Ci sie nie pogorszy -bo o to sie bałaś...

mama ja jutro ide do fryzjera sie zpaisac,,tylko nie wiem co zrobic z nimi,heeee..tylko pewnie po wyplacie bo ze 150 zabule...

Ewcia -ja płacę 160 zl-kolor,cięcie i ułożenie:tak:
a Ty chcesz podciąć??

a co tam z Twoim mężem sie dzieje???????jakieś kłopoty macie???:sorry:jak nie chcesz to nie pisz-zrozumiem...

Amalfi- czyli życzę synka i córci-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& już teraz zaciskam :)

Labo-witaj i wlatuj jak tylko masz chwilę:))

Ewcia , mama - strasznie drogi u Was fryzjer , ja płacę ok 80 zł komplet, farba strzyżenie i modelowanie, osttanio zapłaciłam tylko 45 zł, ale moja dobra koleżanka ma zakład fryzjerski, więc wiecie , płacę w zasadzie za materiał :) hehe

Właśnie krzyczę do męża : Zrób mi wreszcie dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A on z kuchni do mnie krzyczy : Przecież cały czas robie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahhahahahaha wariaty z nas !!!! A sąsiedzi, to już owgóle pomyślą, że i zboki :-D:-D

Palemka-aaahahahahaha-wariaty kochane-najwazniejsze ,ze poczucie humoru Was nie opuszcza...
wiesz z ta psychika to coś musi być na rzeczy...ale wez tu wyłącz psyche po takim czasie starań...

no tak ,jak masz kumpele fryzjera to korzystaj :))

aa wcięło mi posta:wściekła/y:

To tylko napiszę w skrócie - mama Ty to masz powera jeśli chodzi o te starania :-) my to śpioszki i leniuszki :happy:

Wakacje z dzieciakami to fajna rzecz tylko na plaży trzeba pilnować, pilnować i pilnować, nie ma leżenia:sorry:
Mi się chce wypadu tylko we dwoje, nieważne gdzie 2-3 dni i będę szczęśliwa. Może na jesień się uda wyskoczyć w Bieszczady, robić bobaska :)

dzień dobry :-D
Niedawno wstałam :-) Dziś mam jeszcze wolne hahaha.
Ważyłam się i na szczęście nie przybyło przez święta! A nawet spadło, dziwne. Zostało mi jeszcze 1,1 kg :rofl2:
Wczoraj wzięłam ostatnią tabletę, ha!
Dziś trochę się poobijam-chociaż nie do końca, bo pranie wstawiłam, zakupy muszę zrobić, iść po kwiatki dla mamy (imieniny ma dziś) i wymyśłeć czwartkowe zajęcia dla 2-latków. A potem- LUUUZZZ :-)
Miłego dnia Kochane!

hejka wam
Ja tez niedanwo wstałam , bo po 10,,
Juz jajecznice dzieciom zrobiłam i spijam kawusie,a słonko praży jak cholerka,,mam balkon otwarty,bo na dworzu cieplej niż w domu...pościel na balkonie..
Mam synka siostry,,po śnaidanku chce isc z nimi do parku...oni sie pobawia,a ja poopalam,hee

amalfi wiesz,ze ja tez wszystko mogłam czytać,ale pisac nie mogłam,znam ten ból...
kahaka wiesz co ta rozmowa...normlanie wogole sie nie dogadaliśmy,,nie nie wiem na czym stoje w tym związku,bo przyjechał o 24,,to podpity...wiem tyle,ze w kolko gadął kocham cię kocham cię...hyh....i co z tego...a z waga ładnie,,kurcze schudnac przez swieta to ne lada cud...hee
nagapalma został ten makowiec jeszcze?? ja chetna..a kawusie mam swoja...dobre z tmyi krzykami..heee...u mnie sa takie sciany,ze jak moj mlay jeżdzi reesorakie malutkimz kiosku,to pani na odle3 zyrandol lata....
Iza ja tez planowałam wyjazd na 1-3maja,,ale nici z tego....kasa by była,,ale nie wime,,jak sie wkurze to zwieje wszystkim i pojade,,pomysle,,pobede sama...
mama no nie wiem własnie,chciałam podciąc,bo te moje końce to masakra..wkleje ci fryz jaki chce...
cos tego t
cos tego typu,,ale boki pocieniowane jeszcze....

reklama
jestem juz po zakupach z dziećmi-było dobrze -bo jak jezdzę z 2ka to różnie bywa,ale Domi w wózku sklepowym Zuza koło mnie i dałam radę-nie rozbiegli sie po sklepie ,a potem do centrum ogrodniczego-kupiłam 4 tuje i zaraz bede wkopywać:))
zabawie sie w Maję w ogrodzie-tak mnie nazywa mój Tom:)))

Ewcia-fryzurka si :))obyś się z fryzjerem dogadała...a z Twoim nieciekawie-o co poszło???

Kahaka- Ty szczęściaro-jeszcze Ci ubyło...
no i teraz czekasz na @ a potem?????działacie?jaka decyzja???

Iza-cześć-mi też sie marzy taki wypad z Tomem ,ale góra na 2,3 dni bo inaczej i tak bede o dzieciach myślała to bez sensu...trzymam &&&&&&&,zeby Wam sie udało wyjechac i z dzidzią wrócić:)))))))

idę rozpakować zakupy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry