Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jesteś pewna, że nie jesteś w ciąży?
że owu była, że nie było, że jajeczko się zagnieżdża itp. Owu się nie czuje - ewentualnie można czuć podrażnioną otrzewną
No i to, że zwykle wiedziało się, kiedy ta owu, to nie znaczy, że zawsze tak będzie ;-)Ja bym sie az tak nie przejmowala tym progeteronem. Norme przekracza tylko troche i wazne, ze jest wysoki niz mialby byc za niski. Poza tym w wielu zrodlach jako norme dla fazy lutealnej podaja >=10. A do tego progesteron wydzielany jest pulsacyjnie, wiec moze trafilas akurat na wyz.;-)no to zrobilam badania i mam wyniki.
w ciazy nie jestem. tarczycowe wszystko ok. estriadol ok ale... progesteron 30 a norma do 27. Szukam teraz co to znaczy...
Oczywiscie, ze tak! I najlepiej na drugi dzien po owulce czuc, czy jest sie w ciazy, czy tez nie ;-)A wy baby to byście chciały wszystko "czuć"że owu była, że nie było, że jajeczko się zagnieżdża itp. Owu się nie czuje - ewentualnie można czuć podrażnioną otrzewną
No i to, że zwykle wiedziało się, kiedy ta owu, to nie znaczy, że zawsze tak będzie ;-)
Ja mamie kupiłam ładny bukiecik i wieczorkiem idziemy na imieninki. A teraz trochę się nudzę szczerze mówiąc, heh.
, ja już pękam normalnie ze śmiechu, przyjaciólka starał się jeden jedyny raz i ma jak chciała , a ja jakieś 1000000000000000000000000;-) razy i nic , normalnie nie umiem tego pojąc, jestem na takim etapie "bezpłodności mej " , że zaczyna mi się wydawać, że dziecka nie da się poprostu zrobić, a ludzie którzy mają dzieci zrobili je jakoś inaczej .............. haaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja chyba zaczynam świrować