reklama

Staraczki Weteranki...

a bety nie robisz bo nie czujesz sie ciążowo czy co???
a w sierpniu znowu bedziesz w Pl?? :)
czemu chcesz dac spokój z badaniami-w sierpniu najwyżej bedziesz miała porównanie z wynikami z teraz czyli z kwietnia.

wiesz co... chyba chce troche odpoczac od tematu. Jak cos w tych badaniach wyjdzie nie tak, to sie bede zalamywac i nakrecac. Co do bety... nie czuje sie ciazowo w ogole. Wszystko jest jak zawsze: sluzu mało i lepki, cycki bola jak zawsze. Jedyne co, to nie jestem w stanie nie spac do 3 w nocy jak zawsze, o polnocy jestem detka, spie po 10 godzin a i tak w ciagu dnia jestem zmeczona - ale to akurat zwalam na karb swiat, zmiany pogody i takich tam.
Poza tym tu w PL musze zaplacic za badania a w CH ani zlotowki... tylko najpierw musze isc do gina, zeby mi zlecil badania.

pok- napiszę Ci badania jakieja robiłam, może to ci coś uławti :
-17 hydroksyprogesteron
-dhea,
-fsh,
-lh,
-estradiol,
-androstendion,
-testosteron,
-prolaktyna,
- progesteron
-cytomegalia
-chlamydia ( wymaz )
-toxoplasmoza

a w ktorym dniu cyklu lub dpo robilas te badania?

reklama
Pok- no tak..sama wiem co to odpoczynek od tematu....i szczerze!!-polecam!:)

dostałam wiadomość od siostry-mieli przeprawę przez rzekę za słoniach,pływali łódką po Mekongu,jedli węża,byli w Sajgonie-ogólnie są zachwyceni Wietnamem-widoki cudo,pogoda super....ale ja tam nie narzekam-mam swój sajgon w domu:)))))))))

idę wkopać tuje bo dzieci z łopatkami czekają:)

Witajcie dziewczęta :-)

Trochę mi głupio, że nie zajrzałam do Was przed i w trakcie świąt z życzeniami, ale na komputer nie znalazłam nawet minutki :zawstydzona/y:
W sobotę o 5 rano wyruszyliśmy na wystawę do Drezna i przyjechaliśmy padnięci ok. 20:00 Mój poszedł spać a ja z moją mamą nadziewałyśmy w jelita białą kiełbaskę, gotowałyśmy żurek i tak zleciał czas tego dnia...
Psiaki spisały się na wystawie - Groniu był najlepszym szczenięciem w Rasie, Magiczna była najlepszą sunią w rasie i zakonczyła dwa championaty :-)
b1f7866399c055f5med.jpg

47792d583e9c3beamed.jpg

święta spokojnie i w super atmosferze. Z mamą posadziłam ostatnie dalie i canna (tych było prawie 60 sztuk!), dosialiśmy trawę, mąż urozmaicał swoje oczko wodne a w niedzielę mojej mamy facet miał jeszcze urodziny - także było wesoło, ciepło i syto :tak:

Ja zaraz się ogarnę i pomykam do ogrodu coś porobić. Nic nie przytyłam, ale organizm domaga się ruchu :tak:

Buziaki

A ja poszłam do sklepu, a tam mięsa nie ma, wędlin nie ma, jogurtów, serów niet...Więc kupiłam parówki :-)

Balbinka
, gratuluję sukcesów z pieskami! Naprawdę są piękne!
mama, to siostra ma niezłe wakacje :szok: ja chyba długo nie zdobędę się na tego typu szaleństwa, heh. A z tymi starankami to dalej nie wiem.. Pewnie pójdziemy na żywioł, co będzie to będzi.

Balbinka-cześć ,śliczne te Wasze psiaki:))gratuluję:)

moje tuje już w ziemi,taraz biorę sie za obiad dla dzieci.

Balbinka- a Twoja wizyta w poradni genetycznej już coraz bliżej...pewnie juz nogami przebierasz co??:)

a ja wogóle w tym cyklu nie czuję owu-nic mnie nie boli,ani jajniki ani podbrzusze...nic zupełnie-o tym ,ze mam dni płodne to tylko po sluzie wnioskuję-dziś już sucho więc mam nadzieję ,ze juz po owu jestem ...albo pusty cykl..nie czuje dosłownie nic..

Kahaka- ano ma siostra wakacje:))
mnie jakoś tak daleko nie ciągnie,ale chętnie zobaczę zdjęcia i posłucham opowieści:)

a Ty tak trzymaj-idzcie na żywioł-co bedzie to bedzie:)) a bedzie dobrze!

Ostatnia edycja:
no ja tyz jestem
dzieciaki nie chcialy siedziec,,dosownie pol godziny i dod omu,bo za gorąco...

mama ano nie poszło z ta rozmową...nie wiem co robic,moze dzisiaj uda nam się pogadac,,albo wóz albo przewóz...nie chce aby mój dom był hotelem,a dupa do ru....
Balbinka ale bombowe pieski,,gratki..

ide dac dzieicom bigosss

Balbinka- no tak-domyslam sie ,ze juz nogami przebierasz:tak::-D

Ewcia-trzeba wyjaśnić sprawę bo takie niedogadanie jest najgorsze:sorry:
powodzenia..moje dzieci za to cały czas na ogrodzie:tak:
a ja na tarasie ,kawkuje,czytam...

reklama
no to zrobilam badania i mam wyniki.
w ciazy nie jestem. tarczycowe wszystko ok. estriadol ok ale... progesteron 30 a norma do 27. Szukam teraz co to znaczy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry