reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
maćku, a która klasa? :rofl2:
Czwarta

Czesc dziwczyny, ja mam wolne wreszcie:-) juuppiii!!!!!!!!!!! Juz bylam na silownii zakupach i na pizzy po silownii, nie pytajcie mnie czy to mialo sens!;-)
nagapalma ja mam dokladnie te same mysli, nie da sie dzieci zrobic!!! Ja mysle ze one sa znajdowane w kapuscie albo bociane je przynosza, wiec Wy macie szanse w Polsce, ja nie, bo tu raczej nie ma bocianow....
Oczywiscie, ze mialo zakladajac, zesilownia byla dla umyslu a nie ciala;-)
Ja zaraz ruszam na aerobik!

amalfi, ale mnie rozbawiłaś z ta pizzą :laugh2:
palemko, no normalnie ja też się nad tym zastanawiam hehe. Wszystkie moje koleżanki dzieciate, kuzynki też i wszystkie maja dzieci z wpadki!!!! Ja tez bym chciała tak wpaść, no!! :rofl2:
maćku
, powodzenia na aerobiku, ja się nie mogę zmobilizować. Liczę na rowerek jeszcze w tym tygodniu. A co do "części artystycznej" zróbcie coś o wiośnie może, takiego trochę śmiesznego? Jak będę mieć chwilę, to poszukam czegoś.

Ja czekam na męża, jeszcze nie wie, że na obiad parówki będzie jadł :-p

witam
nagapalma oj madre pytanie też nie wiem gdzie tych dzieciaczków szukać
amalfi jak w tesco znajdziesz to wrzuć tutaj namiary wszystkie skorzystamy a zazdroszczę tej pizzy bo teraz bym ją zjadła
macku helloł po przerwie dosyć długiej jak poświętach?

jestem i ja wieczornie:))
dzieci śpią a mąż...mąż jak Mu powiedziałam ,ze może podziałamy to..poszedł biedać-foch :)))))))))

Palemka- ja mam 2 dzieci i jak teraz juz tyle cykli sie staramy to sie zastanawiam czy to ja byłam w ciąży czy Tom na allegro zakupił dzieci....wiem-marny żart,ale tak własnie myślę-jak ja wcześniej w ciążę zaszłam skoro teraz nie mogę!! zepsułam sie i tyle...

Kahaka- w tamtym cyklu brałam Casta do owulki ,ale teraz biore cały cykl...piekny mam po nim śluzik-pytałam gine i jak najbardziej powiedział ,ze można brac-on nie tylko obniża za wysoką prl ,ale także działa na napięcie przedmiesiączkowe,bolesność piersi i reguluje cykle..

Maćku- witaj:)

Lopop,Lilith,Iza a co u Was??????
Wikula też sie nie odzywała???

reklama
Hej, jestem tylko do 21-ej pracuję dlatego siedzę cichutko :)

Dla mnie powstawanie dzieci to też cud :) Zawsze się śmiejemy, że Dawidek ledwo się począł a już się urodził. Bo to było tak szybko i tyle zajęcia przy Madzi, że zleciało szybciutko:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry