reklama

Staraczki Weteranki...

Iza-no to już niewiele pracy Ci zostało:-)
mi ciąża z Domisiem tez przy Zuzi szybko przeleciała:tak:

zmykam pod prysznic-zaraz m jak miłośc i sie kłade-narobiłam sie w ogrodzie i plecy mnie bolą jak smok:sorry:

do jutra kochane-owocnej nocki,niech ~~~~o ~~~~o lecą do celu:-D

reklama
witam

macku helloł po przerwie dosyć długiej jak poświętach?
Cze!
Jutro do pracy... :confused2:
Ale na szczescie tylko 3 dni i znowu wolne :-)
:-)

Pizza to jeszcze nic, teraz pieke wlasnie muffinki nigelli lawson!!!! Zabijcie mnie!!! A ja chcialam schudnac na wakacje:-(. Chcecie troche????
Ja tez juz nadrobilam to co zostawialm na aerobiku - zjadlam 3 kawalki ryby w occie i zagryzlam to jajkiem czekoladowym:sorry:

mama- czy Ty coś bierzesz na śluz??? Bo ja go w ogóle nie mam nigdy !!:(

ja sie wtrace :) ja biore wiesiołek. dopiero w 2 cyklu byla jakas tam roznica a w 3 bardzo duza roznica. w ilosci niewielka ale w jakosci olbrzymia.

pok, lepiej za dużo jak za mało :-D a jesteś pewna, że nie jesteś w ciąży?
mama, oj chyba skuszę się na ten Castagnus też (jak już krew na badania oddam), bo u mnie ze śluzem też średnio. A powiedz mi, czy bierze się go cały cykl, czy tylko do owu?

w ciazy nie jestem - beta mniejsza niz 1. za duzo tez jest zle.
Castagnus ja np. biore przez caly cykl poza krwawieniem - podczas miesiaczki nie biore - tak mi kazal lekarz.
Castagnus niby jest ziolowy i bez recepty ale nikomu nie radzilabym go brac bez konsultacji z lekarzem - mozna sobie niezle namieszac. Nawet na stronie o tym wspomniałam. Są laski bez zadnych dolegliwosci, ktorym cast moze pomoc, biora i potem sa zaskoczone, ze cykl sie skopał. Z głową trzeba :)

Hej haj hellloooołłł :-D:-);-)

dobry :-) idę dziś na 6 urodzinki do mojego chrześniaka :-D
Wstałam wyjątkowo wcześnie dzisiaj, bo mąż miał na rano do pracy i jak wychodził, to mnie obudził :crazy:
Co ja mam na obiada zrobić ??? Ogórkową już wczoraj machnią :happy: a na drugie nie wiem sama ,
chyba "twarde z mientkim";-) ....

amalfi - jak już będziesz w tym Tesco-to kup mi tez jednego dzieciaczka z tej kapusty, zamawiam dziewczynkę hehehehehe :-)

mamita - co tam słychać, Tom wrócił wczoraj z biegów :-D:-D:-D hihihihi .... Oj czuje , że @ zbliża się wielkimi krokami :angry:

ja nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!! wezcie ją !!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Palemka, na obiad to możesz zrobić...kotlety mielone, ale to strasznie nudne danie :) ja dziś się nie wysilam podsmażam pokrojoną pierś z kurczaka mocno obtoczoną gyrosem i do tego ziemniaki, najlepsze jest z frytkami, ale..wiadomo frytki dużym szkodzą :-) Ty z tych mniejszych to możesz jeść:-p

Mam czas do 14-tej i się zastanawiam co będę robić. Dzieciaczki w przedszkolu, M ma pierwszą zmianę, więc sama zostałam...

mari27 oj 2 dni spóźnienia przy @ kiedy by się wolało, żeby nie przyszła to duużo....

cześć lejdis:-D:-D

Iza-moje dzieci też w przedszkolu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Djaka cisza w domu :rofl2:i mój mąż też od rana w pracy to ...wbijaj sie do mnie:tak:Amalfi zapoda mufinki i bedzie si:-)

Ja tez juz nadrobilam to co zostawialm na aerobiku - zjadlam 3 kawalki ryby w occie i zagryzlam to jajkiem czekoladowym:sorry:

Maćku-:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:rybę w occie zagryzłaś czekoladą:baffled: :-p:-p
najważniejsze,ze Tobie smakowało:-D:-D

Hej haj hellloooołłł :-D:-);-)

mamita - co tam słychać, Tom wrócił wczoraj z biegów :-D:-D:-D hihihihi .... Oj czuje , że @ zbliża się wielkimi krokami :angry:

ja nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!! wezcie ją !!!!!!!!!!!!!!!!

Palemka-z biegów Tom wrócił:-D:-Dspróbował by nie:dry::-)
ale nie było bo ja padnieta po pracach ogrodowych:baffled:muszę mieć nadzieje ze owu już była:tak:
a co do @ to ja też jej nie chce:no::no::no:zapakuj w kopertę i niech idzie w kosmos..

Amalfi-czekam na mufinki bo 1-dną to sie niezadowolę;-)

Mari- przyjemności w przacy i współczuję @!!!!
trzymaj sie..

pozdro dla wszystkich:-)

Witajcie...
Ja dzisiaj tylko się przywitam... Wczoraj odeszła od nas 15-letnia jamniczka
unhappy.gif
Jestem w podłym nastroju i cały czas ryczę... Może do jutra jakoś się pozbieram...
Buziaki Kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry