reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
nagapalma pzryjdzie taki cykl ze @ juz nie przylezie do Ciebie, tego Ci zycze, a teraz ja przyjmij z calym dobrodziejstwem inwentaza, mowi sie trudno;-)
mari milej pracy, szkoda ze malpa przyszla ale to sie zdarza hehhe, u nas co miesiac:tak:
mama zaraz muffinki zapodam, nie bedzie jedna tylko kilka, dont worry
balbinka tule, szkoda psiaka, wiem co tzn, ja dostalam smsa w pracy ze mojego trzeba bylo uspic(rak) i sie poryczalam przy klientach i wszytskich innych ludziach

Ostatnia edycja:
pok moje badania+drożność ok, m ok, tylko test pct za każdym razem źle wychodzi ale przeciwciał p.plemn u mnie brak. miałam 2 iui i nic.
Jeśli chodzi o wspomaganie to wiesiołek wczesniej a teraz siemie, pije sporo wody i zielonej herb bo to podobno pomaga, przetestowałam też preseed żel (bez rezultatów). kiedyś piłam ziółka nr 3 ojca sroki i zamierzam w tym cyklu też pić. nie wiem co jeszcze można zrobić.

a u ciebie?

hmm jak pct wychodzi zle, to pewnie na tym trzeba sie skupic. Planujecie wiecej IUI? Ja bym na Twoim miejscu jeszcze ze 3 razy nawet spróbowała.

U mnie - hormony i droznosc ok. Wyniki M. tez ok. PCT nie mielismy jeszcze. Planujemy pierwsze IUI w sierpniu/wrzesniu. Zaraz zacznie sie moj 23 cykl staran.

a widzisz to podobnie jak my :( jesli chodzi o pct - zdania są podzielone czy robić wogóle bo nie wnozi zbyć dużo do diagnostyki, ja tam uważam że u nas jednak jakiś trop przynajmniej jest... nowy lekarz też twierdzi że tak trzeba podejść do tematu i minimum 3 iui ustaliliśmy narazie. teraz bez stymulacji a potem się zobaczy. pierwsza iui to przezycie wielkie i wielkie nadzieje ale statystyki mówią za siebie. lekarz powiedział że w naszym przypadku to jak normalne starania wiec po 2 podejściach nie ma co się załamywać. Odpoczeliśmy psychicznie i działamy, teraz to już rutyna można powiedzieć;)

Ale pyszności a ja na dietce ;(

Tak sobie czytałam i pisałaś Mama, że jesteś popsuta :D Też się nad tym zastanawiałam.. w pierwszą ciąże zaszłam po pół roku starań z wykresami i o tym, że w niej jestem uświadomił mnie dopiero hematolog [ miałam w udanym cyklu trochę problemów zdrowotnych więc zapomniałam o starankach ] i kazał zrobić test. Bach, od razu dwie kreski.. tyle, że ciąży nie donosiłam.
Z Jud po 3 miesiącach czy tam 4, ale zaszłam w miesiącu gdy miałam urodziny, to było spontaniczne przytulanko bez myśli o dziecku i od razu zaskoczyło.. tak jak i od razu w odróżnieniu od pierwszej ciąży czułam, że się udało.. a teraz.. odkąd mała chyba rok skończyła się staramy z przerwami i nic.. tyle, że u nas nie było takich badań jak u was. MI sprawdzano tylko hormony, mój też się badał ale ponad 2 lata temu [ wyniki tragiczne po witaminach zaskakująco lepsze ] i tyle..
Niestety obecnie nie mamy szansy badać się dokładniej, bo do kliniki jakbyśmy w końcu się dostali mąż też musi dojechać a obecna sytuacja w pracy mu na to nie pozwala zupełnie ;/
Tak więc czekam, już nie z kalendarzykiem w dłoni a zupełnie na luzie, na cud który może kiedyś mi się przytrafi po raz kolejny :)

Tak swoją drogą ja też sama, moja mała w szkole, mąż w pracy a ja póki co się nudzę bo lenia mam strasznego. Zaraz na zakupy się zbieram więc mi troszkę zleci, później poćwiczę.. może coś poczytam, byle do czwartku bo od piątku już wolne z powodu ślubu :D

reklama
Jestem:) Domi w ogrodzie a ja na bb..

Tymonka no to faktycznie jak wszystko oki to tak jak u Palemki-wszystko gra z badaniami a dzidzi brak;/;/

Amalfi-dziękuję:* pysznie wyglądają i pewnie jeszcze lepiej smakują:)))

Lilith- witaj kochana:)
no kurcze gdzieś musi być problem -to nie ulega wątpliwości...
nie wiem czy psycha ma aż taką moc czy już zepsuta jestem ...nie mam czasem siły rozkładac tego na czynniki pierwsze..
w tym m-cu nie robiłam testów owu,nie mierze tempki...nie wiem czy owu była-liczę ,ze tak skoro taki śluz płodny był a teraz nie ma...przytulania było duzo bo oboje wypoczęci to i chęci były...liczę ,ze może akurat...ale tak liczę już 15 miesiąc a który cykl to już nie wiem...chyba z 20...
A Ty miałaś ten żel pree sed??stosowałaś???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry