Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tymonka- mam nadzieje,ze bedzie jak piszesz i to kwestia czasu..
matko jak słonko daje czadu ,musiałam przyjśc sie napić bo aż sie w głowie kręci jak pielę a potem naglę wstanę a ogród mam w słonku..
ale dobrze-niech swieci słonko to i humor lepszy
Mama a co to jest ten komyśniak?? Bo pierwsze słysze
A słoneczko jak świeci to dobrze, u nas się w końcu rozpogodziło po wczorajszej marnej pogodzie. DObrze, że Judyta poszła w skarpetacha nei rajtkach do szkoły na party bo by się ugotowała
pok ja mam cos podobnego jak zrobie test, najpierw nie mogę wytrzymać a jak zrobie to próbuję sobie wmówić że za wczesnie zrobiłam, albo nie rano albo że test sie pomylił. wczorajszy test był pierwszym od bardzo dawna, aż zapomniałam jaki głupek ze mnie.
Lilith- komysniak to rodzaj chleba-po bokach tak jakby nie miał skórki jest wyższy niż normalny chleb i posypany mąką..bo bardzoo chrrupiącą skórke i lubię go od czasu do czasu kupić i własnie najlepiej smakuje z masłem
a masło ma 82% tłuszczuale raz kiedyś muszę bo mi język ucieknie do ...
zrobiłam zieloną herbatę i smigam pranie rozwiesić..za godzine po Zuzę idziemy.
mama ile ty rzeczy zdążysz zrobić w ciągu dnia- ja w tej robocie to mam o połowę krótsze życie normalnie chętnie bym na jakiś macierzyński zwiała żeby domek dopieścić:-)
Tymonka -no zdążę sporo zrobic bo ja tam mam,ze na chwilę usiądę a potem latam jak z motorkiem
podlałam moje świerzo zasadzone wczoraj tuje-niech piją dziewczyny)
a Ty na pewno już nie długo bedziesz na L4 ciążowym
Iza- no to przyjemnego czytania nas) a dziś do której praca??
Oj to taki chlebek to ja bym zjadła i właśnie z masełkiem pyszniutki musi być. Tu ciężko o dobry chleb a co dopiero taki.. ech.. aż się rozmarzyłam..
Ja zaraz uciekam, zakupy mnie czekają, w domu posprzątane, później obiad trza zrobić i po małą do szkoły lecieć, tak więc miłego popołudnia dziewczyny :*