reklama

Staraczki Weteranki...

Tymonka- mam nadzieje,ze bedzie jak piszesz i to kwestia czasu..

matko jak słonko daje czadu ,musiałam przyjśc sie napić bo aż sie w głowie kręci jak pielę a potem naglę wstanę a ogród mam w słonku..
ale dobrze-niech swieci słonko to i humor lepszy:)

reklama
Mama a co to jest ten komyśniak?? Bo pierwsze słysze :D

A słoneczko jak świeci to dobrze, u nas się w końcu rozpogodziło po wczorajszej marnej pogodzie. DObrze, że Judyta poszła w skarpetacha nei rajtkach do szkoły na party bo by się ugotowała :D

pok ja mam cos podobnego jak zrobie test, najpierw nie mogę wytrzymać a jak zrobie to próbuję sobie wmówić że za wczesnie zrobiłam, albo nie rano albo że test sie pomylił:rofl2:. wczorajszy test był pierwszym od bardzo dawna, aż zapomniałam jaki głupek ze mnie.

Lilith- komysniak to rodzaj chleba-po bokach tak jakby nie miał skórki jest wyższy niż normalny chleb i posypany mąką..bo bardzoo chrrupiącą skórke i lubię go od czasu do czasu kupić i własnie najlepiej smakuje z masłem:-p:blink::tak:
a masło ma 82% tłuszczu:baffled:ale raz kiedyś muszę bo mi język ucieknie do ...:-D

zrobiłam zieloną herbatę i smigam pranie rozwiesić..za godzine po Zuzę idziemy.

mama ile ty rzeczy zdążysz zrobić w ciągu dnia- ja w tej robocie to mam o połowę krótsze życie normalnie:) chętnie bym na jakiś macierzyński zwiała żeby domek dopieścić:-)

Tymonka -no zdążę sporo zrobic bo ja tam mam,ze na chwilę usiądę a potem latam jak z motorkiem:)
podlałam moje świerzo zasadzone wczoraj tuje-niech piją dziewczyny:))

a Ty na pewno już nie długo bedziesz na L4 ciążowym:)

Iza- no to przyjemnego czytania nas:)) a dziś do której praca??

Oj to taki chlebek to ja bym zjadła i właśnie z masełkiem :D pyszniutki musi być. Tu ciężko o dobry chleb a co dopiero taki.. ech.. aż się rozmarzyłam..

Ja zaraz uciekam, zakupy mnie czekają, w domu posprzątane, później obiad trza zrobić i po małą do szkoły lecieć, tak więc miłego popołudnia dziewczyny :*

reklama
Lilith-wierz mi na słowo-jest pyszny:))

papa-do pózniej:)

Iza- no staram sie bo wiesz jak jest-2 dzieci,dom ,ogród i .........bb ,które uzaleznia :))
musiałam jakos to pogodzić:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry