reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Piaska myslalam ze sie laparoskopowo usuwa... zobaczysz co lekarz zaradzi :) &&&

Mariiiiiiiiiiii sto lat noo :) co u Ciebie?????????????

Kwiatek :)

my po ortopedzie tym z nfz.. prywatnie w piatek.. ogolnie lekarz cham i w ogole innych slow bym uzyla ale suma sumarum mamy przepisane szyny na nogi i rechabilitacje... czekam ze skierowaniem do piatku, zobacze co mi tamten lekarz pwowie a potem sie zapisze... eh

Blonka u mnie pomalutku do przodu. Wychodze z tego mega dola po nieudanym ivf I potem po nieudanym transferze. Wciaz jeszcze mam jednego mrozaczka po ktorego wroce prawdopodobnie na wiosne. Choc zastanawiam sie nad jeszcze jednym pelnym podejsciem. Nie wiem musze pogadac z M. Wciaz jeszcze mam poczucie ze to nie koniec mojej drogi chociaz mija juz 5 lat....

Mysle o Tobie I o Zosi czesto. Trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie ulozylo.

koralikowa mowilam ze bedzie synus :) gratulacje jak Ty sie czujesz?

Karola ja mialam hsg wiec jak masz jakiekolwiek watpliwosci to pytaj.

no to mam trzymac kciuki za wiosne? :) teraz się na pewno uda, czasem za pierwszym razem nie wychodzi co nie znaczy ze trzeba rezygnowac, juz lepiej probowac na luzie bez spiny niz przestac calkiem. A Ty teraz chyba mozesz z refundacji startowac prawda?

Wiesz ja nie wiem czy mi sie nalezy z refundacji bo ja nie mieszkam w Polsce.
Ivf mialam tutaj w UK i mialam refundowane zarowno ivf jak i potem transfer. Niestety wyczerpalam limit. I teraz za wszystko musialabym zaplacic.
Myslalam ze moze wybiore Polske bo jest jednak duzo taniej porownujac ceny z obu krajow. Skomplikowane to wszystko. Na razie cos tam tylko swita w mojej glowie nie mam konkretnych planow.
Podczytuje przygotowania naszego Kwiatka i tak wszystko we mnie odzylo i zaczynam sie zastanawiac.
Choc rok temu powiedzialm basta koniec itd.

O kciuki poprosze bo wiem jaka maja moc. Nie dziekuje.:-)

dziewczyny dziękujęza kciuki ale transfer się nie powiódł. Lekarz nie mógł się przebić przez szyjke i kolejna próba w sobotę to będzie 5doba. O ile moje maluszki przetrwają. Przerwał bo poprostu nie chcial mi zrobić krzywdy. Jeśli się nie uda to czeka mnie zabieg. Mam 2mocniejsze i 2słabsze zarodki. Spotkałyscię się z taki problemem?? Pewnie też stres zrobił swoje. Do ost chwili a czekałam 5godzin nie wiedzieliśm!y czy mamy jakieś zarodki

reklama
Do góry