reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

heloł na szybko:))

Błonkaaa
no weź z oka spuść to w ciążę zajdzie :-D:-D:-D
gratuluję kochana-rośnij zdrowo :)
no i napisz coś wiecej :))
jest serduszko??:)

Koralik
dzięki ..
narazie jestem baardzo zadowolona i zmęczona :)

pozdrawiam kobietki i głaszczę brzuszki:)

reklama
mama mam nadzieję ze teraz będziesz bardzo zadowolona z biznesu i "umęczona po łokcie" tego życzę :):) aby biznes szedł super
:-(szkoda że tak daleko ode mnie mieszkasz bym wpadła na ploteczki

mama no tak jakoś wyszło... nie wiem jak... naturals kompletny.... szok... wpadka, niedowierzanie... tzn chcielismy i sie nie zabezpieczalismy w ogole ale nie wierzylam ze sie uda a dzis uslyszalam serduszko...

mama wychodzi mi termin na czerwiec.. ale dobrze do Zimy troche odchowam... bo zima sie dłuży i jakoś przeleci mam nadzieję :p a na za 2 lata już powinien byc lajcik :p

BŁONIA! GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże ale cudownie jak weteranki mają wpadki
:tak::-)

Mama - no to kochana, teraz już wszystko musi się ułożyć, jak jest praca to jest kasa a u Ciebie idzie w parze z satysfakcją to tylko pozazdrościć.!!!!OBY TAK DALEJ!!!
Lopop - dzięki
Koralikowa - no u mnie już połowa...tak bardzo się cieszę jeszcze tyle samo i Domisio będzie z nami :tak:
Ja bardzo się cieszę, że rodzę na przełomie lutego i marca...na wiosnę młody w wózeczku będzie kimał a ja będę szalała w ogrodzie. Młodą urodziłam we wrześniu....No kiepski czas dla noworodka i mamy bo pogoda w miarę upływu czasu coraz gorsza, mało ruchu, mało na powietrzu...A teraz wyszło nam idealnie :tak::-) Do lutego 2015 młody będzie już śmigał a ja wrócę do pracy :tak:

CZY KTOŚ WIE CO U KWIATUSZKA??????

hej

Nikusia slonko no zzawsze chcialam na wiosne urodzic,,no ale teraz mam zime grudzien,,heh,,dziecko nie wybiera terminu,,ale sie bardzoc iesze,ze wogole bedzie dzidzius:)))..obym jeszcze dowiedziala sie czy na pewno chlopak...ech

I super czas leci,zaraz zoabczysz bedzie luty...

Blonia slonko jak tam hormony i wogole jak sie czujesz...a termin na lato,woww,,cudny..

Koraliczku a u mnie wiesz.. mdli mnie i jakis straszny niepokój mnie dopadł.. czuję sie ogolnie chora i troche przybita.. hormony chyba.. juz tak ponad tydzien mam a wiem o ciazy od srody
a Ty zaraz rodzisz tez... jeszcze ponad miesiac wow

reklama
Błonka
nie martw sie na zapas..kochana na pewno!!dasz radę z dwójeczką-i powiem Ci ,że często jest tak ,że z dwójką sie lepiej zorganizujesz niż z jednym-wspomnisz :tak:
a poza tym jeśli rodzisz w czerwcu to miód malina-Zosia na spacerze,na placu zabaw czy rowerku będzie szaleć a Maluch w wózku ..
jeszcze będzie tak ,że Zosia będzie miała drzemkę więcmoże uda Ci sie tak jak mi położyć dzieci w jednym czasie..
ja mam dzieci też lenie i jak urodziłam D. to Zu.miała rok i 11 m-cy..

wszystko da się ogarnąć tylko na początku potrzeba czasu ,żeby się rutyna rozgościła ...dzieci lubią rutynę -czują sie bezpiecznie jak wiedzą co w ciągu dnia bedzie robione.

w razie WU wesprzemy i pomożemy ;))

my na ogrodzie porobilismy co trzeba przed zimą ..miło i fajnie -tak rodzinnie,dzieci z taczką jeździły bo obcięłam krzaki po irysach,liliach,floksach ..potem pojeździli rowerami a teraz w pokojach czytają a ja zrobiłam ciacho z czereśniami ..zaraz wyjmuję z pieca-ależ pachnie w domku :-p

ściskam cieplutko :)

Do góry