reklama

Staramy sie od zimy 2014

annam zrobilam beta hcg wczoraj, bo nie chcialam sie meczyc ze slabymi kreskami i wyszlo 25,4 .. niby norma ciazy jest powyzej 5, ale jak robilam wieczorem test z czulascia 10 mlU to praktycznie nic nie wyszlo, mega slabiza, wiec powiem szczerze ze juz zglupialam... na @ sie nie zapowiada, miala byc wczoraj, ale pewnosci brak!
A co do przygotowan.. wigilia na rozjazdach u dwoch rodzin wiec ja nic nie szykuje. Cwaniara ze mnie :-D
A Ty annam nie zalamuj sie nic nie jest pewne, moze akurat @ nie przyjdzie :-)

reklama
annam zrobilam beta hcg wczoraj, bo nie chcialam sie meczyc ze slabymi kreskami i wyszlo 25,4 .. niby norma ciazy jest powyzej 5, ale jak robilam wieczorem test z czulascia 10 mlU to praktycznie nic nie wyszlo, mega slabiza, wiec powiem szczerze ze juz zglupialam... na @ sie nie zapowiada, miala byc wczoraj, ale pewnosci brak!
A co do przygotowan.. wigilia na rozjazdach u dwoch rodzin wiec ja nic nie szykuje. Cwaniara ze mnie :-D
A Ty annam nie zalamuj sie nic nie jest pewne, moze akurat @ nie przyjdzie :-)

No to trzymam kciukasy !! && :*

Dzieki gosiak!
Bo wiecie to dziwne 25mlU powinno byc wykryte przez test sikany i dzisiaj zrobilam taki. Wyszla slaba rozowa kreska. Troche rozmazana. Co myslicie? Do gina pojde we wtorek moze chociaz pecherzyk zobaczy..

Ja ostatnio jak Zaszłam to zrobiłam 6 testów i każdy innej firmy i na żadnym nie miałam mocnej krech wszystkie takie słabe i delikatne ze robiłam kolejny test przy 5 teście nie było wcale heh wiec juz myslalam ze oszaleje ale gin nie zrobił usg tylko zbadał "ręcznie" i powiedział ze nie wyczuwa ciazy a byłam

Dziewczynki zmieniłam login, bo tamten już mi nie odpowiadał.
Więc nie wytrzymałam i poszłam dzisiaj do lekarza. Nic nie zobaczył bo stwierdził, iż ma za mało czuły aparat, więc umowilam sie do niego na jutro prywatnie.
Zapewnił mnie jednak, że w ciąży napewno jestem bo betahcg samo nie rośnie... Mdłości, ból sutkow, senność, brak miesiączki - powiedział, że te objawy mówią same za siebie. Jupi!!!
Zależy mi, żeby coś zobaczyc na usg bo chciałabym powiedziec o tym rodzinie podczas świąt. Jejku jak się cieszę!
Niepokoi mnie tylko taki mdlący delikatny ból w dole brzucha co jakiś czas. Też tak macie?
I jak tam annam u Ciebie? Teraz wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki!!!!

Dziś jest 23 dc nie wiem czy jutro robić test ostatnio @ dostałam po 25-26 dc. Jutro ide do fryzjera i bede kolor zdejmować.
A powiem wam ze dziś mi mieszkanie zalało :/ masakra

Madzia155 bardzo Ci gratuluje, ładne kreski na teście wychodzą dopiero w 6 7 tygodniu o czym na pewno powie Ci gin. Lekki ból nie jest groźny, ponieważ jest to zależne od tego iż wszystko sie w Tobie rozciąga i przygotowuje na wzrost Dzidziusia.

My pierwsze Maleństwo straciliśmy w 10 tc, a właściwie to był pierwszy dzień 11. Właśnie dostałam pierwszego okresu po poronieniu po 4 tygodniach od poronienia i po bierzemy się od nowa do pracy. Dostaliśmy zielone światło od mojej gin. Słyszałam, że w pierwszych trzech miesiącach po poronieniu jest największe prawdopodobieństwo. Trzymajcie kciuki, bo strasznie chce zostać mamą...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry