reklama

Staramy sie od zimy 2014

Xoxocindrella przeciez te objawy co ty masz są również objawami ciąży :) Od dzis zaczęło mnie boleć podbrzusze jak na okres ale okres dopiero w czwartek. Zrobilam test bo nie wytrzymałam i przy dłuższym wpatrywaniu pod światło widze blada kreske, moj m tez. Nie cieszymy sie na razie i czekamy cierpliwie do czwartku.

reklama
Oj goosiak nie chce sie nakrecac niepotrzebnie bo wtedy to juz wogole milion objawow zobacze :(
Poczekam jeszcze z testem chociaz kusi mnie zeby jutro zrobic ;)
Ale Tobie gratuluje i trzymam kciuki skoro juz dwie osoby widza 2 kreseczki to znak :)

Ha tez nie mam męża dopiero co minęło 5 lat od zaręczyn a 6,5 roku jak razem jesteśmy.
Objawy faktycznie dwuznaczne dziwne sa organizmy nasze :p liczę ze sie wam uda, ja testować bede w święta chyba Żr nie bede musiała

Widzisz annam jak ja słucham?:-)
Goosiak ja widze dwie kreski!!! Gratulacje:-D
Poczekamy do @ ale szczerze jak dla mnie to się jej nie doczekamy.
Ja testowałm glupia wczoraj wieczorem. :zawstydzona/y: to oczywiste ze nawet jesli to nic bym nie widziala. Ale kupilam 2 testy i nie wytrzymalam noo.. poczekam spokojnie do piatku, zobaczymy. Oby te moje objawy zwiastowaly dzidzie a nie @.chociaz zeszly cykl mialam dziwny i juz myslalam nawet przez chwile ze to TO, ale niedtety
Trzymam kciuki tez za ciebie annam!

Z ginekologiem mysle ze poczekam bo w czwartek mam dopiero okres dostac wiec chyba jeszcze za wczesno ? Takie testy sa u nas w Anglii firmy clearblue :) do danego tygodnia nalezy doliczy 2 tygodnie

Nie z ginekologiem to sie smialam, poczekaj do piatku conajmniej, a najlepiej to idz w przyszlym tygodniu, bo teraz moze nic nie zobaczyc jeszcze.
A te testy sa rewelacyjne, niestety w polsce ich nigdzie nie widzialam :-(
A masz juz jakies objawy?
Heh nawet nie wiesz jak jestem podekscytowana, tak jak w przypadku betki. Uwielbiam takie nowiny mimo ze sama jeszcze czekam :-D

reklama
Ale powiem Ci ze z ginekologiem dalas mi do myslenia, bo pierwsza ciaze poronilam wiec moze warto wybrac sie po cos na podtrzymanie. Objawy? Bolacy brzuch :) takie ciagniecie w dol no i cycki zaczelam macac i wkoncu bola! A od pol roku jakby sztuczne byly! :) narazie boje sie cieszyc :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry