reklama

Starania 2018

Jakby moj sie mial 4 lata zastanawiac, to ja bym chyba osiwiala :D
U mnie caly czas plamienie, zadnych postepow z @
Probuje podchodzic do tego racjonalnie, ale wiesz jak jest :D

reklama
Hej dziewczynki :) nie chcę zapeszać ale chyba mi się cykle normować zaczynają :) obecnie 19dc i o @ ani widu ani słychu a do tej pory po porodzie cykle trwały średnio 12-15 dni a jak dłużej powiedzmy 24 to miałam z 10 dni plamienia-krwawienia tym razem były tylko dwa dni jeden krwawienia drugi plamienia i spokój :)

@Inka91 no,nic nie jest nigdy stracone a nadzieja chociaz matką glupich jest jednak nam potrzebna ...
@encirclede serio miałaś takie krótkie cykle?a czym to bylo spowodowane ?ło matko to moje chociaż w miare regularne i co 28 czasem 30 dni ... ciesze sie ze u ciebie sie to pomalutku normuje na pewno jest to wazne dla Ciebie tym bardziej ze pewnie pragniesz dzidziusia .

Wpadłam zobaczyć jak tam kreseczki a tu puściutko [emoji23][emoji6]

Jakoś cień cienia, dobre i to! Oby sie kreska ujawniła za dni pare.
U mnie taki cień utrzymywał sie długo, ponad tydzień czekałam aż kreska będzie wyraźniejsza i o dziwni te mniej czule (25) mi lepiej wychodziły. Dopiero dwa tyg po @ wyszły wyraźne piękne krechy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@AniaS35 serio serio...
Przed ciążą miałam za to cykle 35-39.dniowe.
Teraz po porodzie na początku brałam tabletki anty limetic ale kp przestałam po 1,5 miesiącu a tabletki zostały ( kończę opakowanie i przechodzę na dwu-składnikowe ) lekarz powiedział, że tak może być z tym krwawieniem właśnie przy limeticu.
Tym bardziej że widzę, że tabletki były chyba źle dobrane bo ani schudnąć a wręcz tyje cały czas, nerwowa strasznie jestem :)
.

reklama
@leeleeth moj cień cienia to chyba jakis feler bo dzis punktualnie przyszla moja.ukochana wspaniala @@@@ ooooo jak ja ja.kocham:-D:oo2::realmad: aa Ty kochana kiedy zaczynasz swoje podboje plemnikowe końcem roku ?dlugo się staralas o.swojego ostatniego kochanego chlopczyka.?podeslij nam.tu czasem jakies zdjecie tego twojego przystojniaka ja uwielbiam patrzec na takie skarby :-)
@Inka91 dzis zaczynam nowy cykl także dziewczynki juz teraz proszę Was o kciuki nie ma chyba tego zlego co by na.dobre nie wyszlo ja.to znów sie ciesze ze.nie mam jakis zawirowanych cykli i u mnie wszystko gra i buczy @@@ normalne co 28dni wiec chyba jest ok @encirclede tobie życzę by cykl sie również unormowal bo ja sobie nie wyobrazam.osobiscie miec @@@ co 2 tyg :errr::oo2:
@mamunia86 a jak u ciebie ze.starankami ?mozesz przypomniec.w.sumie czytalam watek ale wylecialo mi z glowy jak to jest u ciebie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry