Stokrotenka23
Fanka BB :)
O nieee. Czego ludzie nie wymyśla [emoji50]Moja kolezanka dała na imię Lukrecja![]()
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O nieee. Czego ludzie nie wymyśla [emoji50]Moja kolezanka dała na imię Lukrecja![]()
Mówię na nią lukierO nieee. Czego ludzie nie wymyśla [emoji50]
Gracjan bardzo mi sie podoba, mnie rodzice skrzywdzili moim imieniem, ale lwpsze to jak KacperekJa tam chyba nie mam takich imion ktore bym potepiala no chyba ze wyrzadzalyby krzywde dziecku.Kazdemu podoba sie co innego jak ktos mnie zapyta o zdanie to powiem co mysle ale czepliwa pod tym wzgledem nie jestem
Lukrecja dosc....oryginalnie.
Mam kuzyna nazywa sie Gracjan tez sa opinie rozne na temat tego imienia ale on nie czuje sie nim skrzywdzony bo jest jednym z nielicznych ludzi o tym imieniu
Moj syn jest JakubJa miałam być Jakubem [emoji23][emoji23]![]()
Mojemu dalam Kubuś naimiebo całą ciążę oglądałam Rodzinke.pl i mi sie spodobał KubaA ja imie Angelika czy Andzelika bo to w zasadzie to samo imie bardzo milo wspominam.Mialam przyjaciolke o tym imieniu.Super dziewczyna.
Stokrotka dobre [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chociaz imie Kunus dla chlopca ladne aczkolwiek Kubusiow chyba zatrzesienie tak samo jak Oliwek,Amelek itp
Tzn jak ja siebie jako Jakuba wyobrażam to właśnie ten obrazek mam przed oczami. Bajka dzieciństwa [emoji7] absolutnie nie mam nic do imienia Jakub, bo bardzo mi się podoba [emoji6]Moj syn jest Jakub![]()