kobietka301
Fanka BB :)
Wez rutinoscorbin i herbate z malinami i ppd koc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A mnie chyba coś rozkłada. Zimno dreszcz e glowa boli..... Jak nic coś mnie bierzęjeszcze tego mi trzeba
![]()
Dziewczyny musimy myslec Pozytywnie!!!! Bo zwarjujemy, wiecie ile glowa moze zdzialacwiec glowa do gory i kazda ma rozkaz zajsc w ciaze
ja juz sie obkupilam w stroj
i jak moj mnir nie wkurzy to bedzie seks stuleciaoby sie oplacalodziewczyny musi troche pobolewac przeciez to wielka zmiana w organizmie!!!
Już się opatuliłamMnie głowa bolała 4 dni :/ non stop myślałam że zwariuje, na szczęście przeszło w końcu.
Może to tylko jakieś chwilowe osłabienie, herbatka miodek i spać :*
Haha możeA może to ta sama "grypa" co u @Mama1990? [emoji16] Nie jesteś po owu czasami?
Ja chętnie "zachoruję" tak za ok. 10dni,bo ciągle czekam na owu [emoji4]Haha możeja przesyłam ciążowe fluidy!
nich kazda "grypa" tak sie kończy
![]()
O taaaaak !Haha możeja przesyłam ciążowe fluidy!
nich kazda "grypa" tak sie kończy
![]()