reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania 2019!

Dużo w tym racji :)
Tylko jak.to zrobić? :D do 14 dasz rade wytrzymać. Mam nadzieję ze warto bedzie :)
Ja dzisiaj mam termin @ wiec zrobiłam test :p bo snily mi sie jakieś głupoty. Nie z pierwszego moczu bo nie mialam jak. No i kreska ciemnieje ;) jutro powtórka bety :)
Kochana ty już sobie tam nic nie wymyślaj! Nawet sny nie popsują humoru! Ciąża jest i już. Jupi jupi. Zdrówka i dbaj o siebie.

reklama
Dużo w tym racji :)
Tylko jak.to zrobić? :D do 14 dasz rade wytrzymać. Mam nadzieję ze warto bedzie :)
Ja dzisiaj mam termin @ wiec zrobiłam test [emoji14] bo snily mi sie jakieś głupoty. Nie z pierwszego moczu bo nie mialam jak. No i kreska ciemnieje ;) jutro powtórka bety :)
No to ja nie wytrzymam pewnie i polece 10d po owu na bete hehehe
I wez tu bądź cierpliwą
GRATULUJE kreseczek suuuperr[emoji173]

Ale sie dziewczyny ten rok zaczął. Coś wspaniałego. Kolejna fasolka [emoji173]

Ps. Kto testuje sie ok 10-14.01 ?

Hej Kochane w ten mroźny dzień!
Jak myślicie czy to pozytywny test owu czy jeszcze nie? Zobacz załącznik 930096
Działaj!!! I to juz teraz.
Najbardziej płodne są dwa dni przed owu. A wlasnie test pokazuje ze za 24-36h bedzie jajeczko.
Więc do dzieła. Ile fabryka dała ;) zalewać forme jak to mój mawia hehehe
Jak bedzie juz jajeczko to bedzie przed juz czekał żołnierzyk z bagnetem zeby sie przebić i tadaaam
Miłych chwil uniesień :D

To "bierzesz go w progu". Nawet niech butów nie ściąga [emoji23][emoji23][emoji23]
Śmieje się jak głupia do telefonu.
Ja to dzisiaj ledwo żyje boli mnie brzuch nie wiem czy jak zaparcie ale tez tak ciągnie w dół aż czasami zgarbiona chodzę. Nie wytrzymam do poniedziałku. Jutro zrobię test. Kupiłam 10. Zobaczymy

reklama
Witajcie kochane... Pierwsza porażka za mną. Obudziłam się rano z bólem takim, że myślałam że to@....ale nie.... Zrobiłam więc test (28 dzień cyklu, owulacja w okolicach 25 - 28 grudzień) i jedna kreska Staram się trzymać, ale ciężko jest...

Do góry