Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

karola mi gin też powiedział to samo na temat badań. "Jest Pani okazem zdrowia" zrobimy wyniki jak Pani zajdzie..... tylko ja się uparłam i zrobiłam sobie badania sama....i proszę - tarczyca. Mogłam w ogóle nie zajść dłuuugo albo poronić.
Witam wszystkie staraczki
właśnie postanowiliśmy dołączyć do szanownego grona
mój M co prawda planował dopiero od grudnia, ale miesiąc temu odstawiłam pigułki a jemu jakoś ciężko przekonać się do gumek (hurra), więc zaczęliśmy zabawę już teraz
tak więc to nasz pierwszy cykl starań
5 dni temu powinnam mieć owulację według kalendarzyka, ale kiedy była dokładnie nie wiem
od kilki dni boli mnie podbrzusze i od dwóch dni brodawki
ciekawa jestem czy to możliwe, że już? czy to tylko hormony szaleją po odstawieniu pigułek
pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za wszystkie starające się![]()
Witam wszystkie staraczki
właśnie postanowiliśmy dołączyć do szanownego grona
mój M co prawda planował dopiero od grudnia, ale miesiąc temu odstawiłam pigułki a jemu jakoś ciężko przekonać się do gumek (hurra), więc zaczęliśmy zabawę już teraz
tak więc to nasz pierwszy cykl starań
5 dni temu powinnam mieć owulację według kalendarzyka, ale kiedy była dokładnie nie wiem
od kilki dni boli mnie podbrzusze i od dwóch dni brodawki
ciekawa jestem czy to możliwe, że już? czy to tylko hormony szaleją po odstawieniu pigułek
pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za wszystkie starające się![]()
Tak wiec trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&& ;-)hej, fajnie, że pojawił się ktoś, kto jest na tym samym etapie co ja! 3mam mocno kciuki by udało Wam się w pierwszym cyklu. Pozdrawiam