reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

musza byc 2 kreski tak samo intensywne. jesli przez caly cykl bedziesz miec takie jak ten tzn ze owu nie bylo.

reklama
Hej :) ja jestem :) co u Was? Jak Malutka? Ona chyba o miesiąc młodsza od mojej jeśli dobrze pamiętam? (Moja jest z końca lipca 2015 ;))

Cześć kochana!!

Wszystko dobrze!! Bez jakiś większych zmian.
Zaczynamy zastanawiać się nad następnym dzidziusiem [emoji85] Lena dobrze, chodzi do przedszkola i miesza języki. (mieszkamy w Szwecji). A u Was co słychać? Tak miesiąc młodsza jest Twoja! [emoji255]Jak sie rozwija? Lena ma coraz to gorsze pomysły ‍♂️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochana!!

Wszystko dobrze!! Bez jakiś większych zmian.
Zaczynamy zastanawiać się nad następnym dzidziusiem [emoji85] Lena dobrze, chodzi do przedszkola i miesza języki. (mieszkamy w Szwecji). A u Was co słychać? Tak miesiąc młodsza jest Twoja! [emoji255]Jak sie rozwija? Lena ma coraz to gorsze pomysły ‍♂️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wszystko dobrze i Lenka rozwija się ok :) a ta dwujęzyczność to super sprawa, na razie miesza ale na pewno później w obu językach będzie śmigać jak szalona :)
U nas też dobrze, Julka rozgaduje się coraz bardziej ale pomysły też ma takie że naprawdę nie wiemy skąd jej się to bierze, kombinatorka mała :tak: to chyba taki wiem haha ;)
Fajnie, że zaczynacie myśleć o drugim, a wiecie już kiedy chcecie zacząć starania? U nas też już drugie w drodze, właśnie leci nam 18 tc :) i o dziwo w odróżnieniu od tego jak długo staraliśmy się o Julkę i jakie problemy były po drodze to tym razem udało się w pierwszym cyklu starań :)

reklama
Do góry