olkale
Fanka BB :)
no svensonka moze troche czarów dla batnika? zeby @ nie było i na tescie 2 krechyWitaj Olkale :-)
mo jeśli do jutra się nic nie zmieni to zatestuje ale boję się że to duphaston coś namieszał w cyklu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no svensonka moze troche czarów dla batnika? zeby @ nie było i na tescie 2 krechyWitaj Olkale :-)
mo jeśli do jutra się nic nie zmieni to zatestuje ale boję się że to duphaston coś namieszał w cyklu![]()
no svensonka moze troche czarów dla batnika? zeby @ nie było i na tescie 2 krechy

gdzie się wszystkie podziewacie
nikt nie chce ze mną gadać

Ale słodziutkie... Ty zdolna jesteś kobieto
najbardziej podoba mi się zielony i różowiutki
zamawiammi też ten zielony, idzie mi coraz lepiej takiego zielonego to w 2h zrobię...masz bankowo jak zajaczek bedzie![]()
gdyby dziś miała przyjść @ to chyba temp by mi spadła no nie
a ja miałam dziś 36,8 a wczoraj 36,7boję się że nie będziegdyby dziś miała przyjść @ to chyba temp by mi spadła no nie
a ja miałam dziś 36,8 a wczoraj 36,7
cześć cześć pustki dzisiajtak po cichu wieczornie witam sie i ja....
no tak, zazwyczaj w dniu @ spadałą mi i cyba taka jest norma...oj głupolku, zrobiłabys niebieskiego bobotesta i byś wiedziała...przynajmniej byś wiedziałą czego sie spodziewac...

wysłałam mojego R po teściora 
brzuszek nie boli
sama nie wiem co o tym myśleć, pewnie się przekonam jak zrobię testa albo @ przyjdzie