reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
co do szpitala, to mam nadzieję że będę rodzić w tym szpitalu w którym chciałam. Do dziecka nic tam nie potrzebuję, tylko ciuszki na wyjście, pampersy, chusteczki nawilżane, zabiorę też krem do pupy... Dziecko jest w ciuszkach ze szpitala. Co do mnie to będę musiała wziąć sporo... ale z tymi listami dam sobie radę. Dzięki!

olka
Tylko spokój cię uratuje ;-) chodź to łatwe pewnie nie jest. Ja tam nie myślałam o tym więc stresu nie miałam. Tak na prawdę to co Ci jest potrzebne to wyjdzie później kiedy maluszek już będzie z Tobą. Dopiero wtedy zobaczysz czy trzeba kupić jeszcze jakieś kaftaniki śpioszki, czy coś dla siebie. Ja trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie

ja od samego początku używalam linomag ale u Wojtka się nie sprawdził i teraz też już używam sudocrem i jest naprawdę dobry:)
No to oby ten szpital był czynny jak Twój termin nadejdzie:D:D:D

dziś przeczytałam na necie, że 17 listopada mają zacząć na nowo funkcjonować zamknięte już od kilku tygodni oddziały. Więc może tak będzie... Oby! Chyba będą inni lekarze... :(
hmmm.... no ciekawe jak Ewelka ? A w kolejce po niej jestem ja ???

ja dzios dostalam eske od ewelki ze "nadal w dwu-paku:/ dzidzia nie chce wyjśc.ciągle czeka na rozwój akcji ale jej nie widać"
takze jeszcze czekamy:) moze dzis urodzi ja tez dwa dni po terminie urodziłam:) zobaczymy:) ja juz sie doczekac nie moge kiedy ja z dzieciatkiem odwiedze w szpitalu:) hehhe oczywiscie fotki wam wysle:P

reklama
hejka
wiecie co ja to jestem jeszcze spokojna wogole sie nie stresuje tym co mam zabrac do szpitala moze dlatego zejeszcze ze 2 misiace hmm?? wogole lajcikowo podchodze do tego:-D..dzis przyslali mi ciuszki co na allegro zamowilam i komplet poscieli ale jeszce niewidzialam bo jestem u rodzicow i dopiero wieczorem zobacze....

wiecie co dwie osoby mi juz odradzily te zwykloe polskie wózki...a dlatego ze urodze w styczniu w porze zimowej i te wózki sa za plytkie..wczoraj bylam u kolezanki i rzeczywiscie ona ma ten wozek i jest płyciutki nie to co gondola....a tego atlantica identycznego co pokazywalam ma jej szwaoerka i jest zadowolona...takze ile mam tyle opinii:-) jedziemy dzis do sklepu ogladac te wozki....i zobaczymy jak sie ma sprawa

wlasnie dostalam smsa ze moja koleznka urodzila dzis o 5.15 coreczke...3400kg i 55 cm..termin miala na 2.11:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry