• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Agacjone- ja jak kupowałam wózek to tez patrzałam na wielkość gondolki bo całą zime musi przejezdzić w głębokim ....I jestem zadowolona z mojego jest głęboki ,długi i cieplitki bo ma w środku polarek jestem zadowolona ---teki wózeczek kupiłam w kolorze niebieskimhttp://www.allegro.pl/item470503723_wozek_3v1_jupiter_hit_model_2008_nowe_kolory.html mam nadzieje że dobrze linka wkleiłam hihi

reklama
zle wkleiłam jeszcze raz
moz-screenshot-2.jpg

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg
moz-screenshot-3.jpg

powiększ
WÓZEK 3v1 JUPITER HIT!!!MODEL 2008 NOWE KOLORY!

welonka
i wlasnie taki mi pasuje ..tylko jest jedno ale...aczkolwiek ma 3 kółka a ja chcialabym 4..:-)ale poszukam i zobaczymy...fajny ma ten polarek w srodku...super sprawa na zime:-D

wierz te kółka są fajne ale czasami mnie denerwują na tych nie równych naszych chodnikach ale jestem bardzo zadowolona z niego jest cieplutki w środku taki miluśi :-D:-D:-D:-D..Jak zamówiłam to się bałam co przyjdzie ale w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy :happy2::happy2: w tylne koła ma takie duże że się śmiałam jak go rozpakowaliśmy że jak od traktora hihi..POWODZENIA w szukaniu ja miałam dokładnie taki sam dylemat jak ty też szukałam i ciągle coś mi nie odpowiadało mój mąż to już ze mnie nie mógł hehe ale zdecydowałam zamówić przez allegro bo u nas to wogóle wyboru nie ma ...Powodzenia:-)

ja od samego początku używalam linomag ale u Wojtka się nie sprawdził i teraz też już używam sudocrem i jest naprawdę dobry:)
No to oby ten szpital był czynny jak Twój termin nadejdzie:D:D:D
Jak posmarowłam pupcię w szpitalu sudocremem, to pielęgniarki popukały się w głowę i powiedziały ze ten krem ma za dużo cynku i jest przereklamowany. I wiecie co mała dostała odparzenie, użyłam Linomagu od razu zeszło i od tej pory jestem jemu wierna.
Ale to kwestia pupci, każda inna i metodą prób i błędów się wyczai co i jak.:tak:

Ostatnia edycja:
dokładnie tak:)
niedosyc, że każda pupka inna to jeszcze cała dzidzia także na początek radzę kupic wszystko w małych ilościach (chusteczki, pieluszki, kremy itp itd) bo nigdy nic nie wiadomo:)
Nie mogłam zrozumiec mojej kumpeli, która zrobiła od razu taki zapas wszystkiego, że małemu by chyba na dwa miesiące wystarczyło....niestety rad nie chciała słuchac no i po porodzie się okazało, że nie może miec takich chusteczek jakie kupiła, że kremy do pupy też nie taki, a pieluszki niewygodne:/
Ale to tylko nasze dobre rady:)

hej co u Was kochane
????
ostatnio rzadziej zagladam z braku czasu...mlody ma próbu do przedstawienia, mała cóż..jak to mała ..dużo uwagi potrzebuje...
nadal kichowato z jedzeniem czego innego niż mleko..no kaszkę zaczęla jesć i sinlac...ale zupka czy deserek..och...potworność....
no męczymy siędalej...oby niebawem jej zasmakowało...

młody zasmarkany i kaszle..zaraz pewnie i mała znowu podłapie bo taka kolej rzeczy jak jedno to i drugie chore potem pewnie my z mężem i tak w kółko...

muszę wrócić do jazdy starym wózkiem( starym czytaj cieżkim) bo spacerówka cacy ale małej często wiee w oczka i ma zaropiałe..bo nie ma jak jej zaslnić ..a że nie ma rpzekładanej rączki wiec same wiecie....cóż,przemęczymy się jakoś do czasu cieplejszych dni( pewnie do wiosny:baffled:)

zapytam...co z Ewelką???nie przegladam co pisałyście wczseśniej...wybaczcie...

Pozdrawiam wszystkie!!!!!!!

reklama
Cześć dziewczyny:)
Chyba nie zapomniałyscie o mnie , mam taką nadzieję .Ja bardzo rzadko tu zaglądam bo nie mam jak. Mieszkam u rodziców jak mojego męza nie ma w domu. A wracam do siebie tylko na weekendy ale nie zawsze. U mnie tak sobie ze zdrówkiem. Byłam u lekarza z tymi bólami brzucha. No nie jest dobrze. mały jest bardzo nisko i uciska mi na wszystko z tego te bóle są . Szyjka jest krótka, ale na szczeście się nic nie otwiera jeszcze. Jest zagrożenie wczesnym porodem. lekarz już wtedy , tydzień temu , chciał mnie połozyć do szpitala i leżałabym do końca. Ale dał mi jeszcze leki i mam lezec w domu. Praktycznie nie chodzę, tyle co do łazienki i do kuchni. A tak to leżymy sobie całymi dniami. Idzie zwariowac . Ale jak trzeba to trzeba. Juz 33 tydzień mi się zaczyna więc to już końcówka, hehehehe;-). Wogóle lekarz dał mi jakieś leki na te bóle ale tak się źle po nich czułam że odstawiłam je . Czasem tylko nospę wezme jak już bardzo mnie boli.
A tak poza tym to zaczynam powoli kompletować wyprawkę. Co prawda ciuszków nie muszę kupować bo mam po synku mojej siostry :-)

Pozdrawiam was gorąco :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry