U nas oki...Olis gada coraz wiecej a od 2 tygodni sam sika i robi kupke na nocnik.Nie prosi tylkosam idzie, sciaga majtki i sika.Na podworko mu zakladam pieluche ale czesto jest sucha jak idziemy na krotko na noc tez ale rano zasikana.
I oczywiscie jest strasznym lobuzem, wszedzie wlazi, wszedzie go pelno.
Nadal chudziudki ale je sporo.
Rano mleko ok 150 ml z kasza-modyfikowane.Albo Brbilon .Drugie sniadanie:jajecznica, jaio an miekko, kanapki, omlety, nalesniki , jogurt, platki lub musli z Candia a alboc os takiego lekkiego.Zupa na drugie danie jakeis warzywa na parze, indyk, ziemniaki makaron.To co my mamy-duzo warzyw, piecozne na parze, lekkostarwne.
Powieczorke to jaksi kisiel, owoce-ktore ubostwia.Kolacja to mlekeo i podobnie to co na sniadanie.
Pije czasem wode albo kompocik, za sokami nie przepada.Slodycyz za duzio nie je-czekoladowe czasmi...... lody uwielbia.
Ja na razie nie pracje, moze na wiosne bede czegos szukac zeby Oli mogl pojsc do przedszkla- bo w tym roku nie mzoe.weszlo nowe prwao i rocnzik 2007 nie idize do przedszkola-rocnzikow musi miec 3 latka-a ze on z grudnia to mzoe na wuiosne gdzie sie znajdzie miejsce.Do zlobka nie wysle.
Na razie dorabiam w domu-mam taki zawod ze moge- w soboty mam makiajze