reklama
justice25
Fanka BB :)
BPD- szerokośc główki od ciemienia do ciemienia (u mojej córci 63mm)
HC- obwód główki (220mm)
AC-obwód brzuszka (172mm)
FL- długośc kości udowej (39mm)
EFW - przyblizona waga dziecka (534g)
Mam nadzieje ze choć troszeczkę do czegoś się przydałam. W nawiasach są podane dane mojej niuni
Pozdrawiam
HC- obwód główki (220mm)
AC-obwód brzuszka (172mm)
FL- długośc kości udowej (39mm)
EFW - przyblizona waga dziecka (534g)
Mam nadzieje ze choć troszeczkę do czegoś się przydałam. W nawiasach są podane dane mojej niuni

Pozdrawiam
Wlasnie wyczytałam w jakiej madrej gazecie, że w ciazy mozna miec zapchany nos caly czas...ja tak mam...i zastanawialam sie dlaczego od kilku tygodni ciagne nosem...
A to podobno kolejny objaw kolejnego etapu ciazy...
Tez macie jakies dziwne objawy?
Bo ja mam jeszcze wlosy na brzuchu.. i rosna ciagle...masakra... bede jak małpa wygladac
A to podobno kolejny objaw kolejnego etapu ciazy...
Tez macie jakies dziwne objawy?
Bo ja mam jeszcze wlosy na brzuchu.. i rosna ciagle...masakra... bede jak małpa wygladac
dobrze Justice ze pomoglas bo sie balam ze Asia zacznie schizowac niepotrzebnie-ufffff stresu mniej - dzidzia szczesliwsza.
mi forum dobrze dziala tylko kolezanki z forum sie psuja- hihih- bo nie pisza!
co do zapchanego nosa- mam
wlosy na brzuchu-sa
wypadanie wlosow od tygodnia garsciami- jest ( ku mojemu przerazeniu)
puchniecie kostek- wystepuje
nocne skurcze lydek- jak najbardziej mi dokuczaja
ehhh- szkoda wymieniac- byle dziecko bylo zdrowe
mi forum dobrze dziala tylko kolezanki z forum sie psuja- hihih- bo nie pisza!
co do zapchanego nosa- mam
wlosy na brzuchu-sa
wypadanie wlosow od tygodnia garsciami- jest ( ku mojemu przerazeniu)
puchniecie kostek- wystepuje
nocne skurcze lydek- jak najbardziej mi dokuczaja
ehhh- szkoda wymieniac- byle dziecko bylo zdrowe
madzka
Sierpniowa mama'06 Zadomowiona(y)
rzeczywiście dziś tu troche pusto ale to chyba aura taka że nic się nie chce mnie jak nigdy dziś zmogło i godzinka drzemki obowiązkowa
pewnie spałabym dłużej ale gasparowi wystarczyła godzinka drzemki
a teraz położony do spania buszuje po łóżeczku
asia - nie martw sie wszysto jest ok zobczysz jak zacznie teraz przybierac na wadze to poczujesz się jak słonica i bedziesz marzyła żeby tak mało ważył .

Dzidzia mam nadzieje ze jeszcze żyjesz
może koleżanka da ci jakieś fory 
spadam spac bo młodemu zęby idą i nie przesypia nocy kilka dni z rzedu robi sobie przerwe w spaniu od 3 do 4.30 masakra a to dopiero 7 ząb wyszedł najgorsze jeszcze przedemną

pa ciężarówki
pewnie spałabym dłużej ale gasparowi wystarczyła godzinka drzemki
a teraz położony do spania buszuje po łóżeczkuasia - nie martw sie wszysto jest ok zobczysz jak zacznie teraz przybierac na wadze to poczujesz się jak słonica i bedziesz marzyła żeby tak mało ważył .

Dzidzia mam nadzieje ze jeszcze żyjesz

może koleżanka da ci jakieś fory 
spadam spac bo młodemu zęby idą i nie przesypia nocy kilka dni z rzedu robi sobie przerwe w spaniu od 3 do 4.30 masakra a to dopiero 7 ząb wyszedł najgorsze jeszcze przedemną

pa ciężarówki
reklama
justice25
Fanka BB :)
Jesli chodzi o zapchany nos to ja na początku ciąży strasznie byłam wyczulona na tym punkcie, wmówiłam sobie nawet ze nie moge oddychać. Z czasem chyba sie przyzwyczaiłam i po prostu zapomniałam o tej dolegliwości, jednak dzisiaj znów sobie przypomniałam i znowu mam uczucie zapchanego nosa :-)
Włosy na brzuchu tez mi się pojawiły i idą wzdłuż kreski;-) czyli juz prawie pod cyckami je mam;-), najgorsze są koło pępka bo są ciemniejsze
A jak Wasze pępki? Czy też Wam po mału zaczynają wyłazić na wierzch?Przed ciążą mialam taki śmieszny pępek że można było do niego palce wkładac, a teraz ... jakby to okreslić ... sie skurczył i wywija na odwrót - ciekawe czy tak mi juz zostanie
Włosy na brzuchu tez mi się pojawiły i idą wzdłuż kreski;-) czyli juz prawie pod cyckami je mam;-), najgorsze są koło pępka bo są ciemniejsze
A jak Wasze pępki? Czy też Wam po mału zaczynają wyłazić na wierzch?Przed ciążą mialam taki śmieszny pępek że można było do niego palce wkładac, a teraz ... jakby to okreslić ... sie skurczył i wywija na odwrót - ciekawe czy tak mi juz zostanie