Tzn. wózek będzie chyba stacjonował pół piętra niżej klatki, jest takie pomieszczenie, widziałam tam parę wózków... To może tak źle nie będzie :] Na klatkę znowuż z zewnątrz się wchodzi po schodkach i nie ma kurcze podjazdu, że cholera nie pomyśleli,... to nowe budownictwo, mnóstwo młodych ludzi z małymi dziećmi, to i wózków przecież od groma... Ciekawe, co w administracji na to powiedzą 
reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
Witajcie wt en piękny słoneczny i cieplutki poranek.:-):-):-) hihihi to już południe
wstępuję pomiędzy myciem talerzy, bo zmywarkę mąż mi obiecał w styczniu jak się dzidzia urodzi hihihi
a ja do tego czasu mam przerobić kuchnię i jadalnię uhhh, ale mnie robota czeka.

a dzisiaj zadzwonił i zapytał jak się mała czuje,. no dajecie wiarę, jeszcze gin nic nie stwierdził, a już ma się za tatusia córeczki:-):-):-)
agnie masz rację z tymi rozmiarami, sama już zgłupiałam, ale tak sie wzoruję na moich koleżankach, które już dawno urodziły i wszystkie zgodnie twierdzą, że dzieci wcale się takie duże nie rodzą, a rozmiar 56 to taki prawie największy. Rzadko kiedy rodzą się większe, ale najlepiej dokupić jak już będzie po wszystkim

aOla ja cię bardzo przepraszam kochana, dobrze napisałaś z tymi rozmiarami, tylko ja dla upewnienia się jeszce się ciebie chciałam dopytać, bo ty jako doświadczona mama już coś wiesz na ten temat:-)
ja też wstępnie wybrałam xlandera, ale model XA jest trochę lżejszy i ma przednie koła skrętne , bardzo dobrze prowadzi się taki wózek
Witaj donia, oj współczuję ci tej lektury, rzeczywiście czasami coś nas opęta i piszemy jak głupie:-):-):-):-)
czekam na wieści od gina, Anja i aOla od razu siadajcie do kompa
wstępuję pomiędzy myciem talerzy, bo zmywarkę mąż mi obiecał w styczniu jak się dzidzia urodzi hihihi
a ja do tego czasu mam przerobić kuchnię i jadalnię uhhh, ale mnie robota czeka.

a dzisiaj zadzwonił i zapytał jak się mała czuje,. no dajecie wiarę, jeszcze gin nic nie stwierdził, a już ma się za tatusia córeczki:-):-):-)
agnie masz rację z tymi rozmiarami, sama już zgłupiałam, ale tak sie wzoruję na moich koleżankach, które już dawno urodziły i wszystkie zgodnie twierdzą, że dzieci wcale się takie duże nie rodzą, a rozmiar 56 to taki prawie największy. Rzadko kiedy rodzą się większe, ale najlepiej dokupić jak już będzie po wszystkim

aOla ja cię bardzo przepraszam kochana, dobrze napisałaś z tymi rozmiarami, tylko ja dla upewnienia się jeszce się ciebie chciałam dopytać, bo ty jako doświadczona mama już coś wiesz na ten temat:-)

ja też wstępnie wybrałam xlandera, ale model XA jest trochę lżejszy i ma przednie koła skrętne , bardzo dobrze prowadzi się taki wózek
Witaj donia, oj współczuję ci tej lektury, rzeczywiście czasami coś nas opęta i piszemy jak głupie:-):-):-):-)
czekam na wieści od gina, Anja i aOla od razu siadajcie do kompa

helena-lidia
Styczniowe mamy'08
czesc brzuchatki Pumi gratulacje u mnie tez duzo sluzu a im dalej tym bedzie gozej to juz norma ubranek mam chyba dosyc 4 body 62 z dlugim rekawem
2 body 56 z krutkim
2 -//- 62 z dlugim
6 koszulek zapinanych na guziczki z przodu 62
2 -//- 56 wszystkie z dlugim rekawem
4 pajace cale rozpinane 62
3 siochy 56
4 spiochy 62
2dresy 1/56 1/62
2 pary rajstopek 62
10 par skarpetek rozne najmniejsze 17/18
2 pizamki 56
kocyk 120/80
poszewki koldra/podusia 4 komplety
kolderka plaska podusia 1 komplet
fotelik grupa 0
wozek uniwersaly +
ocieplany spiworek do wozka (Retrus)
jeszcze dokupie komlet na wyjscie ze szpitala butelki AVENT lub DR BROWN pieluchy tetrowe 10 szt przydatne w ronych sytuacjach
puzniej napisze co mam dla siebie do szpitala i kosmetyki dla dziecka i siebie ide gotowac ogorkowa :-)
2 body 56 z krutkim
2 -//- 62 z dlugim
6 koszulek zapinanych na guziczki z przodu 62
2 -//- 56 wszystkie z dlugim rekawem
4 pajace cale rozpinane 62
3 siochy 56
4 spiochy 62
2dresy 1/56 1/62
2 pary rajstopek 62
10 par skarpetek rozne najmniejsze 17/18
2 pizamki 56
kocyk 120/80
poszewki koldra/podusia 4 komplety
kolderka plaska podusia 1 komplet
fotelik grupa 0
wozek uniwersaly +
ocieplany spiworek do wozka (Retrus)
jeszcze dokupie komlet na wyjscie ze szpitala butelki AVENT lub DR BROWN pieluchy tetrowe 10 szt przydatne w ronych sytuacjach
puzniej napisze co mam dla siebie do szpitala i kosmetyki dla dziecka i siebie ide gotowac ogorkowa :-)
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Może kogoś zainteresuje
Super zestaw Avent! Gigant! (246253910) - Aukcje internetowe Allegro
Super zestaw Avent! Gigant! (246253910) - Aukcje internetowe Allegro
Czesc
Helenka- ale mi narobiłaś smaka ta ogórkową...mniam mniam
Gratuluje dziewczynki zdanych egzaminów-super, że sie powiodło...
Ja tez szukam wozka....ale raczej bede chodzi po sklepach zeby dotkna, troche powozic....i wczuc sie w rolę....
Ale na allegro tez ogladam i innych sklepach internetowych tez...oblukuję ktory byłby godzien mojej uwagi;-)
Helenka- ale mi narobiłaś smaka ta ogórkową...mniam mniam
Gratuluje dziewczynki zdanych egzaminów-super, że sie powiodło...
Ja tez szukam wozka....ale raczej bede chodzi po sklepach zeby dotkna, troche powozic....i wczuc sie w rolę....

Ale na allegro tez ogladam i innych sklepach internetowych tez...oblukuję ktory byłby godzien mojej uwagi;-)
Anja78
matka superstar
ja zmienilam typ wozka firma pozostala ta sama dlatego pewnych rzeczy nie kupuje przez internet bo nie mozna oblukac
cena sie podniosla i to sporo ale moja mama funduje wozek i nie ma nic przeciwko.tak czy inaczej planuje za 2-3 lata nastebne baby wiec wozek,lozeczko, fotelik kupuje nowe i dobrej jakosci bo bedzie sluzyc 2-jce
a oto moj faworyt jest lzejszy od poprzedniego upatrzonego typy i troche zgrabniejszy wiec i cena konkretna 1950+600 gondolka
cena sie podniosla i to sporo ale moja mama funduje wozek i nie ma nic przeciwko.tak czy inaczej planuje za 2-3 lata nastebne baby wiec wozek,lozeczko, fotelik kupuje nowe i dobrej jakosci bo bedzie sluzyc 2-jcea oto moj faworyt jest lzejszy od poprzedniego upatrzonego typy i troche zgrabniejszy wiec i cena konkretna 1950+600 gondolka

Anja78
matka superstar
CITY CROSS firmy Emmaljunga
szwedzka firma super, moje kolezanki maja i bardzo chwala, poza tym szwedzi maja swietne wyroby tego typu
szwedzka firma super, moje kolezanki maja i bardzo chwala, poza tym szwedzi maja swietne wyroby tego typu
reklama